|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Σχεδόν πάντα έτσι γίνεται.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην οι καρδιναλιοι ειναι ψαρακια που πανε σε κοπαδι,οποτε δε θα ηταν ο,τι καλυτερο να βαλεις μονο 2.μου θυμιζεις ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?γενικα οι μονομαχοι δεν ειναι απο τα πλεον κοινωνικα ψαρια και τις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι προτιμοτερο να κρατουνται μονοι τους στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
όπως τα λέει η Μάριελ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μόνο ψάρι που έχω δει σε φίλο να δέχεται ο μονομάχος είναι οι οτόκυκλοι.
Έχει τρία ενυδρεία 16 λίτρων με μονομάχο και 2 οτόκυκλους και τα πάνε μια χαρά. Ο ένας δε συνυπάρχει ενάμιση χρόνο!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Θελω να ρωτησω κατι αλλο τωρα.Επειδη θα λειψω για περιπου 15 μερες απο το σπιτι και δεν εχω που να αφησω τον μονομαχο θελω να τον παρω μαζι μου.Θα εχει προβλημα κατα την μεταφορα αν τον εχω μαζι μου στο αμαξι και το ταξιδι ειναι 4 ωρες χωρις θερμοστατη?Το αμαξι θα ειναι ζεστο και με το καλοριφερ.Θα αφαιρεσω βεβαια λιγο νερο για να μη χυθει εξω κατα την μεταφορα.Δεν θελω να αφησω μονο τον μικρο μου φιλο και δεν θελω να μου παθει τιποτα. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν θα τον μεταφερεις,θα σου ελεγα απλα αν μπορουσες να σκεπασεις τη γυαλα με καποιο σκουρο πανι,για να μην στρεσαριστει το ψαρι......
|
|
||||
|
||||
![]() δε γινεται να ερχεται καποιος να τον ταιζει?εστω μερικες φορες οσο θα λειπεις,τα ψαρια αντεχουν και χωρις φαγητο για αρκετες μερες.σιγουρα θα τον στρεσαρει η μεταφορα.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι και η καλύτερη όμως...
Λύση ανάγκης... Ο ψαρής σου θα στρεσαριστεί αρκετά.. Φαντάσου την διαδρομή....4 ώρες....!!!!!! Και οι ελληνικοί δρόμοι δεν είναι και τα καμάρια μας...... Η λακκούβα πάει σύννεφο!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπως ειπε παραπανω ο κολλητος ο tsikis,η λυση που σου προτεινα,ειναι οντως λυση αναγκης,και οτι και να κανεις το σιγουρο ειναι οτι θα το στρεσαρεις....
το καλυτερο θα ηταν αν μπορουσες να το αφησειςναυτες τιος μερες κοντα σε καποιον ευσυνηδητο γειτονα σου για να το προσεχει.....ασε που θα εχει και αρκετο κρυο αυτες τις μερες στο ταξιδι......... |
|
||||
|
||||
![]()
mariah
ζηλεύω τον μονομάχο σου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
it's beautiful
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλος ο Pierre
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Mariel,χαίρομαι που σε γνώρισα.
Τον έχω 12 μήνες,σε μία γυάλα(στενό απο κάτω με μεγάλο άνοιγμα)χωρίς φίλτρο,θέρμανση και καπάκι.Τον αλλάζω κάθε βδομάδα και το καλοκαίρι το άφησα δύο φορές απο μία εβδομάδα μόνο του.(απλώς τον ταίσα λίγο παραπάνω λίγες μέρες πρίν). Τόν έχω σε ένα ήσυχο μέρος χωρίς πολλή φώς και καθόλου φασαρία. Δέν έχει αρρωστήσει ποτέ και συνεχώς ζητάει παρέα(μπουρμπουλήθρες). Μήν βαράτε όλοι μαζί,ένας ένας και προηγούνται τα κορίτσια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mariah σκεφτηκες καθολου την τροφη της TETRA για διακοπες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα mariah
Η θερμοκρασία δέν πέφτει κάτω από 22-23c στο σπίτι,τον ταίζω με φυλαράκια της τετρα(κόκκινα,δέν θυμάμαι ποιό ακριβώς γιατί το έχω χύμα) 6 φορές την εβδομάδα από δύο. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι σιγουρος οτι και το βραδυ η θερμοκρασια παραμενει σταθερη?επισης,το καπακι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.οι μονομαχοι ειναι περιβοητοι για τα αλματα που κανουν,κι ειναι κριμα να χασεις απο αυτον τον λογο το ψαρακι σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια,
δέν διαφωνώ,το βράδυ ίσως να πέφτει κανά 2 βαθμους και σίγουρα και ένα ενυδρείο μεγαλύτερο δέν θα του καθόταν άσχημα( είναι περίπου σε 5 λίτρα). Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι θέλει την ησυχία του(τόν είχα κόντα στην αρχή και η παραμικρή κίνηση τον αναστάτωνε). Περίεργος ο pierre, αυτός και η μοναξιά του. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως το ενυδρειο ειναι πολυ μικρο και για σαλιγκαρι?εγω δεν ειχα ποτε στα μικρα των μονομαχων,οποτε δεν ξερω αν φταιει αυτο.αν παρατηρησες διαφορα αφου το εβαλες και πιο βρωμικο νερο τοτε θα σου ελεγα να το βγαλεις καλυτερα,μιας και δεν υπαρχει και φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλως μας βρηκες!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι σε σαλτο μορταλε μου κανει αυτο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευτυχως που γυρισε πισω σωος και αβλαβης
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Μονομαχος σε βαζο?? | silver | Bettas | 11 | 06-11-04 00:02 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |