|
|
||||
|
||||
![]()
Απο Σήμερα, 01:09
Εως Σήμερα, 13:38 Αρα πανω απο 12 ωρες... Και εχω κανει καλη δουλεια, βλεπω, ωραια φωτογραφια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ να προσέχεις με τις φωτογραφίες...μη γίνει πάλι καμιά στραβή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν καποιος θελει να διεκδικησει τα δικαιωματα εδω ειμαι και μπορει να μου το πει!!! ;p
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΠΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΥΥΥΥΣ!! Ναι Μιχαλη, δεν εισαι μονος! Σημερα το πρωι ειδα τη δικια μου θηλυκια με καμια 50ρια μωρακια να βολταρει γυρω απο τις ανουμπιες!! Δυστυχως δεν εχω φωτογραφικη, και απο το κινητο πολυ δυσκολα να ξεχωρισετε κατι!! Πειτε μου, χρειαζονται τροφη απο εμενα? τι μπορω να τα ταισω?
Ειμαι μαμαααααααααα! |
|
||||
|
||||
![]() χμμ...γιαγια θες να πεις... ![]() ![]() ![]() να σου ζησουν κουκλα.!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πουλι πουλι!!!... καμια ιδεα για τροφη?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τριβε φλεηκς στα δαχτυλα ωστε να γινουν σκονη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξεφτιλίστηκες Μιχαλάκη!!! Μετά απο αυτό μπορείς να δοκιμάσεις και τα Platy...!!! μπορεί να σου γεννήσουν!!! ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μωρά Ν.anomala με C.japonica | gaia | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 18-04-06 18:38 |
Αναγνωριση ψαριου [Nanacara anomala] | gaia | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 08-05-05 19:24 |
Η 1η ΓΕΝΝΑ | Filippos | Ζωοτόκα | 15 | 30-04-04 10:11 |
Αρωστο Nanacara | Obelix(Reifen) | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 29-04-04 08:59 |
nanacara anomala-Σημίτης! | tasos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 04-05-03 23:11 |