|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πωπω...
τι οφθαλμολουτρο ηταν αυτο...!!! να σαι καλα βρε θανο...πραγματικα..αψογο..!! εχεις λαβει μερος σε κανενα διαγωνισμο?
|
||||
|
||||
![]()
Αν υπηρχε διαγωνισμος συνχομπιστα , ο Θανος θα τον κερδιζε σιγουρα...
![]() Προσωπικα εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ και οποτε χρειζομαι κατι και του περισσευει , θα εξηγηθει σπαθι ![]() Απο εκει και περα , το ενυδρειο του ειναι πραγματικα φοβερο ...αν κατσεις στην καρεκλα μπροστα απο το τζαμι για 5 λεπτα πραγματικα χαζευεις ! |
|
||||
|
||||
![]()
τι διαγωνισμό βρε παιδιά.. απέχω πολύ από το στόχο...
βλέπω κάτι ενυδρεία στο Reef Central και μου τρέχουν τα σάλια... για δείτε έναν χομπίστα από την Ιταλία: όλα είναι σχετικά στη ζωή !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να κανω μια χαζη ερωτηση.....?
ποσα χρηματα θελει ενα τετοιο ενυδρειο...? και ποσα η συντηρηση του...? με το μαλακο τα ποσα εε..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για το τελευταιο να υπολογιζεις πχ ποσο, παραπλησιο μ'αυτο ενος ενοικιου μεγαλου διαμερισματος....(μιλαω παντα για μεγαλο αλμυρο,ετσι..?.για να μην παρεξηγηθω κιολας.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο του Θάνου το έχω δεί από κοντά αλλά απ'ότι βλέπω τελευταία έχει απογειωθεί εντελώς.
![]() Μπράβο φίλε... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατρέ - Καλέ μου φίλε, όποτε θα βρίσκεσαι στην Αθήνα το σπίτι μου θα είναι ανοικτό για σένα και το ενυδρείο μου θα αναζητά τα καλοπροαίρετα και εξαιρετικά έμπειρα σχόλιά σου. Το καλύτερο reef στην Ελλάδα βρίσκεται στο δικό σου σπίτι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως παντα ο Θανος μετριοφρων
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ένα έχω να πω,έχετε συνομοτήσει όλοι σας για να μας δημιουργήσετε ψυχολογικά προβλήματα !Σαδιστες!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() θα το ξαναπώ : ειναι πανέμορφο !!!! |
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα σε καμια περιπτωση ενα ενυδρειο reef δεν συγκρινεται στα εξοδα
με ενα αντιστοιχο γλυκου νερου,και σιγουρα το ενυδρειο του θανου και η συντηρηση του θα ειναι πολυεξοδη,αυτο ομως που πραγματικα μετραει για να φτασεις σε αυτα τα επιπεδα,ειναι το μερακι και η αγαπη για αυτο που κανεις ![]() θανο ελπιζω να συνεχισεις με την ιδια αφοσιωση σ'αυτο που κανεις,για να συνεχισουμε και εμεις να βλεπουμε τετοιες πανεμορφες εικονες ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |