|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πές μου που μαζευόσαστε και τι ώρα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δες εδώ!
Εγώ θα είμαι εκεί κατά τις 17:00 με 17:30. Έλα να γνωριστούμε. Θα είναι και ο Βασίλης (Tricky). ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω!! υποχρεώσεις βλέπε τραπέζια, οικογενειακές συγκεντρώσεις κτλ.
Όμως θα βρεθούμε οπωσδήποτε. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι νεα φίλε μου με το ενυδρείο σου?
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα ένα tricolor, έτσι να μην το βλέπω άδειο!!
Έριξα ένζυμα για βακτηρίδια και θα μετρήσω την τρίτη να δώ τι παίζει με την αμμωνία, όσο έχω αμμωνία δεν βάζω τποτα άλλο, κατι μου ανεβάζει αμμωνία, Η θεωρία λέει οτι απλά δεν έχω κύκλο!! κάποιοι λενε οτι δεν έχω καλή κυκλοφορία στον βράχο, και είναι ο λόγος της αμμωνίας, έτσι και εγώ έβαλα έναν κυκλοφορητή να χτυπάει τον βράχο από πίσω, τι να πώ ίδωμεν!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τo tricolor τέλος μέσα σε 3 μέρες!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα για το ψαρακι σου ...ετρωγε οσο καιρο ηταν μεσα ?
Παντως αν εχεις αμμωνια ΜΗΝ βαλεις αλλο ψαρι... Δεν κανεις και μια σουμα τι εχει το ενυδρειο σου μεσα τωρα απο ζωντανα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί χρυσόψαρων* | newfish | Χρυσόψαρα | 1 | 15-08-03 19:54 |