|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι για την υγιή ανάπτυξη του φυτού, μία λάμπα είναι απαραίτητη (όχι πολύ δυνατή). Χωρίς αυτή μπορεί να μη χαλάσει γρήγορα, αλλά αν χαλάσει μετά από κανένα δίμηνο πάλι το ίδιο δεν είναι...? ¶λλωστε με μία λάμπα από πάνω, τονίζονται και τα χρώματα του μονομάχου σου καλύτερα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
χεχε η αλγη ειναι εκεινη η πρασινη ...χμ... γλίτσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω......? δεν γνωριζω για τι πραγμα μιλατε........
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντι να διαφωτισετε την φιλη που ρωταει λετε αηδιες...
Αλγη ειναι η πρασιναδα που πιανει στις πετρες, τα ξυλα, τα φυτα και σε ορισμενα ψαρια της οικογενειας των κιχλιδων με στρογγυλο σχημα. Η αλγη σε μεγαλη εξαρση πιανει και στα φυτα, συνηθως οχι ομως γιατι δυσκολευεται να πιασει στα φυλλα τους που ειναι σε διαρκη αναπτυξη (σε αντιθεση με ορισμενα ψαρια της οικογενειας των κιχλιδων με στρογγυλο σχημα). Καμμια φορα η αλγη ειναι και καφε (κυριως σε νεοστημενα ενυδρεια). Η αλγη μπορει να ειναι μακρυτριχη, σε φουντες, σε μορφη βελουδου ή σκληρη σαν κρουστα (η τελευταια πιανει κυριως στο τζαμι του ενυδρειου και σε ορισμενα ψαρια της οικογενειας των κιχλιδων με στρογγυλο σχημα). Ειναι μια πολυ απλουστευμενη μορφη φυτου, χρειαζεται τα ιδια (λιγο πολυ) θρεπτικα που χρειαζονται και τα φυτα, και γιαυτο ενας τροπος καταπολεμησης της ειναι να βαζουμε πολλα φυτα γρηγορης αναπτυξης στο ενυδρειο για να της "κλεβουν" τα θρεπτικα. Αλλοι τροποι καταπολεμησης της ειναι συχνες αλλαγες νερου (ιδιως σε ενυδρεια που δεν εχουν φυτα, ή εχουν φυτα αργης αναπτυξης οπως Anubias, Java fern, και ορισμενα ψαρια της οικογενειας των κιχλιδων με στρογγυλο σχημα). Τα παραπανω ηταν απλως μια μικρη εξηγηση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα δεν εχω αλγη.Ειναι επειδη δεν εχω καθολου φυτα?Καταλαβα τι ειναι!Εχω ξαναδει αλγη σε κατι πολυ βρωμικα ενυδρεια.Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ελειπα εκτος Αθηνων για 2 μερες αλλα μου προεχανε τον μονομαχο.Οταν μπηκα στο δωματιο και ανοιξα το φως ηταν κατσουφης και δεν ειχε πολλη ορεξη.Νομιζα οτι ειχε παθει κατι.Οταν ομως περασε καποια ωρα ζωηρεψε και φαινοταν οτι χαρηκε που με ειδε!Λετε να εχουν τοση αντιληψη αυτα τα ψαρακια?Καταταλαβαινουν τον ιδιοκτητη τους?Χαρηκα τοσο πολυ που με υποδεχτηκε παλι με χαρα.
Και για να μη σας κουραζω θα μπορουσε να με ενημερωσει καποιος για τις συναντησεις σας?Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας! |
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε Σάββατο από τις 5 το απόγευμα και μετά στην Πλατεία Μέμου στον Κορυδαλό!
Δες εδώ http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=12401
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα η κινηση στο δωματιο τους τραβα την προσοχη και τους κανει πιο δραστηριους
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια γεια σας.Χαθηκα τοσες μερες διοτι δεν μπορουσα να μπω στο site.Εχει αλλαξει η σελιδα διευθυνση?Τωρα μπαινω απο τη σελιδα πανελληνιος συλλογος φιλων του ενυδρειου και οχι απο το greek aquarist's boards.Μου λεει οτι η σελιδα εχει σφαλμα.Δεν μπορουσα να σας βρω και στενοχωρεθηκα.Σας παρακαλω απαντηστε μου.Ευχαριστω πολυ!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι μερικες φορες οταν αλλαζω το νερο(σημειωνω μερικη αλλαγη μερικες φορες)θολωνει μεσα σε 2 μερες?Μετα απο καθε αλλαγη προσθετω παντα αντιχλωρικο.Μηπως βαζω πολυ?Βαζω 5 σταγονες.Ετσι μου ειπαν στο πετ σοπ.Ποσες σταγονες χρειαζεται στα 5 λιτρα?Ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλτρο έχεις ?
|
|||
|
|||
![]()
θα γράφει πανω στο αντιχλώριο ποια ειναι η δοσολογια
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η δοσολογία για το Esklarin είναι 10ml ανά 50 λίτρα! και οι 5 σταγόνες που σου είπαν δεν επαρκεί με τίποτα. 20 σταγόνες από το σταγονόμετρο του είναι 1ml τόσο χρειάζεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ταίζεις πολύ? Το να βάζεις λιγότερο αντιχλώριο δε νομίζω να θολώνει το νερό σε 2 μέρες... Όταν ταίζεις, πέφτει τροφή στο βυθό και μένει? Μπορεις να βάλεις κανένα σαλιγκάρι γιαυτή τη δουλειά...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν τον ταιζω πολυ.Μια φορα τη μερα και αυτη λιγο.Μερικες φορες πεφτει λιγη τροφη.Ποιο σαλιγκαρι να παρω για τον μονομαχο?Δεν θα'χει προβλημα μαζι του?Σημειωνω οτι δεν εχω φιλτρο ακομα!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για δες ---.......------.....---- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 01-12-06 στις 14:14 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι,δεν χρειαζονται λιπασμα αυτα τα φυτα!ειναι χαμηλων απαιτησεων!
ουτε το ψαρι θα παθει κατι.το λιπασμα ειναι για τα φυτα ![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητειται Μονομαχος μοντελο,για την Εκθεση Ζωοτεχνια. | mikenuke | Bettas | 13 | 17-06-08 11:55 |
Μονομαχος με dropsy | notos | Bettas | 41 | 01-11-06 12:50 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |
Μονομαχος σε βαζο?? | silver | Bettas | 11 | 06-11-04 00:02 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |