|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νερό βρύσης (Μαρούσι): TDS 165, Ph 7.4 (Tetra Test σταγόνες) Νερό εξόδου όσμωσης : TDS 11, Ph 7 (Tetra Test σταγόνες) Νερό του ενυδρείου μου: TDS 230, Ph 7.3 ![]() Νερό από ενυδρείο μεγάλου "γνωστού" ενυδρειομάγαζου: TDS 630 :eek: , Ph 7.7 :eek: (Tetra Test σταγόνες) Αυτά για την ώρα ... |
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς οι Κρήτες έχουμε ήδη κανονίσει. Ο newfish ανεβαίνει την ερχόμενη Πέμπτη στον σύλλογα και θα παραλάβει τις οσμώσεις για εμάς. Θα τις φέρει Ηράκλειο όπου θα τις παραλάβω εγώ. Με τους leonm και GP θα συναντηθούμε Ρέθυμνο και θα τις πάω εγώ. Απ' όσο ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι. Αν τα παιδιά στα Χανιά βιάζονται τόσο πολύ και δεν μπορούν να περιμένουν μια εβδομάδα ακόμα Juan, ας το επιβεβαιώσουν και στείλε τις οσμώσεις με πλοίο κατ' ευθείαν εκεί (Χανιά). Την δική μου θα την παραλάβει ο newfish μια και καλή!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για το TDS , μην το συζηταμε ...αυτος ειναι ο μονος τροπος αξιολογησης της λειτουργειας της RO ...το TDS θα σου πει και ποτε να αλλαξεις μεβρανη. Παντως με βαση τις μετρησεις σου , η RO φαινεται να κανει καλη δουλεια ...αν παρει και μια στηλη DI , τοτε σιγουρα θα χτυπησει TDS = O . |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ χρήσιμες οι μετρήσεις σου ¶κη.
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ηρθανε και εδω οι πολυποθητες οσμωσεις
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τις πηρα το πρωι.ευχαριστουμε πολυ ![]() ![]() ![]() (klaz ηρθε το κτελ??)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για να μην το παιδευουμε αλλο....την δευτερα ετσι...???
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=GP250381]ηρθανε και εδω οι πολυποθητες οσμωσεις
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τις πηρα το πρωι.ευχαριστουμε πολυ ![]() ![]() ![]() quote] Ενα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα στους Giorgos, Juan ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πραγματικά με προβλημάτισε η μέτρηση της ποιότητας του νερού, στην ψαρασακούλα που βρίσκονταν τα ψάρια, η οποία δεν συμβαδίζει με την ποιότητα (και την επένδυση που έχει γίνει) στο μαγαζί αυτό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |