|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ας πω τώρα και εγώ τι ΕΧΩ στο 120αρι μου εδώ και 6 μήνες με απολύτως κανένα πρόβλημα. Τα ψάρια είναι ζωηρότατα, τρώνε όλα μαζί το ένα δίπλα στο άλλο, τα χρώματά τους είναι τέλεια κλπ
Ένα ζευγάρι σκαλάρια τα οποία έχουν γεννήσει ήδη 2 φορές, 13 κάρντιναλ 4 κορυς 3 αμάνο 1 κλόουν. Για το μόνο που μετάνοιωσα είναι που δεν αγόρασα τότε 2 κλόουν για να έχει παρέα. Τώρα δεν παίρνω καινούριο γιατί φοβάμαι ότι πιθανότατα ο καινούριος θα εμφανίσει κανένα ick και δεν θέλω να μπλέκω. Το μόνο που πρόσεξα ήταν να μπούν οι καρδινάλιοι ΠΡΙΝ από τα σκαλάρια. Δεν μπορώ να στα προτείνω μια που η θεωρία λέει ότι δεν ταιριάζουν, πάντως εγώ θα κάνω ακριβώς το ίδιο σε μεγαλύτερες ποσότητες στο επόμενο 400+ λιτρα που θα φτιάξω. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδυασμοί ψαριών με Betta Splendens | abazios | Bettas | 13 | 26-02-09 20:54 |
Πρόταση για δημιουργία index ψαριών !! | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 14 | 15-11-05 23:52 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Τύρφη - pH - υπολογισμοί - αποτελέσματα | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-04-04 23:19 |
Συνδυασμοί ψαριών για κοινωνικό ενυδρειο | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 01:30 |