|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μικελε, για ψαροντουφεκο μιλας? Για στειλε κανα πριβε. Γιατι και εγω για βουτια ειχα παει το σαββατο,αλλα αλλα μονο μια ιωση τσιμπισα,και ειμαι με πυρετο 3 μερες τωρα.
Το ταισμα μου νομιζω πως ειναι φυσιολογικο, οτι τρωγετε σε 5 λεπτα, και με μεγαλη ποικιλια. Οι αλλαγες μου ηταν αραιες, θα δουμε τωρα που λεω να τις κανω καθερ βδομαδα. Νωριτερα, χλωμο λογω ελλειψεως χρονου. Μειωσα και λιγο το φωτισμο,στις 10 ωρες. Εριξα και τα πρωτα 100 μλ οξυζενε. Να πω εδω πως ο εχθρος(αλγη) εχει καταλαβει κυριως την περιφερεια των φυλλων (οχι μονο) και ειναι τα φυλλα σαν να εχουν πολυ πολυ πυκνα κροσια(σκουρο καφε χρωμα), ενωμενα με χνουδι μεταξυ τους. Εχει και λιγοτερη ποσοτητα πανω στις πετρες λαβας, στην μερια που βλεπει κυριως το φως.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη για πουλημα!!!! | Pritanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-02-05 11:42 |
Phosphates (PO4)- Αλγη | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-03-03 22:37 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
Algae eaters | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:59 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |