|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
απο την φωτο της υπογραφης μου..
![]() ![]() ![]() ![]() εστειλα ετσι για πλακα μια νυχτα που βαριομουνα,με ελεεινες φωτος,ενος ενυδρειου που ηταν γεματο με bga(την εποχη που τραβηχτηκαν οι φωτος...) για να πω την αληθεια ομως,δεν εχω κανει την οριστικοποιηση του διαγωνισμου...οποτε δεν θα τις δειξουν καν τις φωτος..... δεν πειραζει..του χρονου,θα ειμαι ετοιμος..και πιο σοβαρος...καλα,ειδικα το τελευταιο.... ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquatic Plants Layout contest 2006 | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 16-01-06 22:40 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |
Διαγωνισμος: International Aquaplant Layout Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 27-10-05 11:18 |
Διαγωνισμος: International Aquatic Plants Layout Contest '05 | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 07-03-05 01:13 |