|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο! πολυ ωραιο το ενυδρειο σου μπραβο!
![]() αλλα δεν εκανες καλα που εβαλες μονο 2 αρσενικα Dwarf Gourami πρεπει να βαλεις και λιγα θυληκα ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Μανώλης το κουβάλησε, το συναρμολόγησε, σύνδεσε τα φίλτρα, τα φώτα, τους αντανάκλαστηρες, έστρωσε το υπόστρωμα και την άμμο, μετέφερε τα φυτά και τα άλλα αντικείμενα από το μικρό και το γέμισε νερό!
![]() ![]() ![]() (Ουφ … κουραστικά και μόνο με την περιγραφή ... ) Εγώ μόνο διάλεξα κι’ άλλα φυτά, ξύλα και πέτρες, έκανα το οποίο aquascaping και μετέφερα τα ψάρια … Παρεμπίπτοντος … το πήλινο πιθαράκι … εξαφανίστηκε δια μάγιας σήμερα το βράδυ … όλο το απόγευμα το ψάχναμε με τον Μέγα Αλέξανδρο … πουθενά το άτιμο … ![]() Δεν βρήκα ούτε dwarf ούτε blood-red dwarf gourami θηλυκές … είναι λέει «άσχημες, ασημί» και δεν τις προτιμάνε … ![]() Όσο για τους clownloach… είναι πιο ευτυχισμένα σε ομάδα τριών … εάν μεγαλώσουν πολύ … ποιος ξέρει … μπορεί να γίνουν αιτία για μεγαλύτερο ενυδρείο … ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι botia macracanthus είναι καλύτερα σε ομάδες των έξι όμως θέλουν λίτρααααααα
Αλήθεια που τα είχες κρυμένα? ή δεν τα είδα στο 80άρι? PS: Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι εμπειρότεροι!
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 31-10-06 στις 21:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Έναν είχα …
έγινε αυτή http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=13912 η κουβέντα … έδινε ο chrisx τους 2 δικούς του … και γίνανε τρεις … Αυτάααααααααααααααααα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Τίνια,
τι μου έλεγες στο τηλέφωνο ότι μοιάζει πολύ με το δικό μου κλπ. κλπ. Καμία σχέση. Απογοητεύτηκα. Θα αρχίσω τις αλλαγές στο δικό μου από σήμερα κιόλας. Πέρα από την πλάκα, το ενυδρείο είναι πάρα πολύ ωραίο. Καλή συνέχεια και χαιρετισμούς στους κλόουν που βρήκαν ένα καλύτερο σπίτι (είχαν βαρεθεί και εδώ στην επαρχία ήθελαν λίγο άρωμα πρωτεύουσας) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
Brush ή hair algae ;;; | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:40 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
Oscar | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 22-12-02 19:26 |
Corydoras aeneus | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 15:04 |