|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
΄.....ή μήπως ήθελες να κάνεις καμιά συνομοσία για να φας τον αρχηγό....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Για να πω του στραβού το δίκιο, μείναμε 3 στο τέλος και η μάσα ήταν απόφαση της στιγμής.
ΥΓ Δεν το είχα σκεφτεί πάντως να βάλουμε στο μενού Τσάμη ψητό με πατατούλες, είναι και "στεγνός" τι να φάμε από αυτόν ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πας να γινεις βεζιρης στην θεση του βεζιρη ε? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπααα για χαλίφης πάω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια περασαμε πολυ ωραια αλλα αν ειναι να περασει ενας χρονος παλι για να τα ξαναπουμε δε λεει τιποτα.Ευχομαι η επομενη συναντηση να γινει συντομα και να ενημερωθουμε για το φαγοποτι που θα ακολουθησει,οχι οπως χθες...........
Επισης καλο θα ηταν να ερθει και κανενας απο την Αθηνα γιατι τους περισσοτερους μονο απο φωτο σας ξερουμε. Υ.Γ.Ειμαι πολυ πιο ωραιος απο κοντα.Εχει κανει ο halvas69 επεξεργασια και με εβγαλε ασχημο στις φωτο,μου εκανε σαμποταζ.
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ αυτό είναι.
Τι καφετέρειες και μπούρδες σκεφτόμαστε κάθε φορά, την επόμενη φορά το meeting θα γίνει κατ'ευθείαν σε ταβέρνα. Σλούρπ μιάμ μιάμ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας λειπει ενας ρουφιανος απο την παρεα, να βαζει τα ονοματα...
![]() τους ασχημους τους ξερω τους ωραιους ομως?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Λεμε να το κανουμε πιο συχνα....
Βεβαια αυτα τα εχουμε ξαναπει και χρειαστηκε να περασει ενας χρονος για να βρεθουμε... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση 03/09/05 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 26-08-05 16:56 |
Επιτυχής Συνάντηση Β. Προαστίων!!! | Apostolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 04-02-05 10:14 |
Νεα Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Λοιπών Νομών Δ | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 21-01-05 13:00 |
Συνάντηση βορείων και νοτίων. | Νίκος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-09-04 14:25 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων και περιχώρων. Σάββατο 3 Απριλίου | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 26-04-04 01:23 |