|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι να περνουμε φρεσκιες σιλικονες... παρ'ολα αυτα εγω εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες ληγμενες και ποτε δεν ανοιξε κανενα ενυδρειο μου και εχω φτιαξει πολλα ενυδρεια.
Η δικη μου ιδεα, που εχω σχηματισει μεχρι τωρα, ειναι οτι η ημερομηνια αναφερεται στο γεγονος οτι μπορει να εχει στεγνωσει η σιλικονη και να μην μπορειται να την δουλεψετε.Οποτε αν ειναι καλα φυλαγμενη αυτο μπορει να μη συμβει ποτε. Το πρωτο ενυδρειο που κολλησα, το κολλησα με μια σιλικονη που η μιση ειχε στεγνωσει (*ειναι μια μεγαλη ιστορια πως βρεθηκε στα χερια μου) και δεν ειχα κανενα προβλημα , ουτε αυτος που το πηρε μετα απο μενα. Στη δικη σας περιπτωση πιστευω οτι ειναι πολυ πιθανο να μην ειχατε καθαρισει με ασετον τις επιφανειες οπου μπηκε σιλικονη στα τζαμια και λογω λαδιων και λιπους απο τα χερια, να μην εγινε η κολληση.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά και στην Σοφοκλέους και Φιλαρέτου (από οδό Δαβάκη Δεξια στην Σοφοκλέους) θα βρείτε σιλικόνη ενυδρείων.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω μολις εφτιαξα το ενυδρειο μου με σιλικονη bison η οποια γραφει οτι ειναι ειδικη για ενυδρεια και γραφει απ εξω 100% σιλικονη.μολισ τελειωσα την συγκολληση μυριζει εντονα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μυριζει σαν ξυδι, κανενα προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καπως ετσι μυριζει.ελπιζω να πανε ολα καλα.ευχαριστω πολυ.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
την εχω χρησιμοποιησει και εγω κανει
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως θα μπορουσε καποιοσ να προτεινει για ενυδρεια μια μαυρη σιλικονη?(ποια μαρκα δηλαδη).
Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους...
πριν αρκετο καιρο ρωτουσα πως μπορουμε να μεταφερουμε ψαρια σε μεγαλεσ αποστασεις... το κακο ειναι ομως πως το ενυδρειο μου αρχισε να δακριζει ενα ομορφο απογευμα 10 μερες πριν την μεταφορα του στην Κω ενω ολα λειτουργουσαν ομαλα. Το ενυδρειο το εκανα με την den braven αλλα τελικα απο οτι φανηκε κατι δεν πηγε καλα..... Καταλαβαινετε πως ταραχτηκα λογο της αγαπης που εχω για το χομπυ αυτο. Το αποτελεσμα ηταν να μεταφερω αμεσα τα ψαρια σε αλλο μικροτερο ενυδρειο που διαθετο και να αδιασω το νερο απο το ενυδρειο....(πριν ερθει η γυναικα μου και δει το σπιτι με 380λ νερο στο σαλονι και κοιμηθω επειτα στο μπαλκονακι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτο που αντικρισα δεν περιγραφεται διοτι η σιληκονη ηταν κατασπρη και ξεκολουσε λες και δεν κολουσε στο τζαμι καθολου....ευτυχος που το ενυδρειο ειναι καδρομενο.... Μετα βεβαια απο αυτο που ειδα αρχισα τις εργασιες.... Αφου εξισα ολες τις κολες ας πουμε το αφησα να στεγνωση πολυ καλα(3 μερες περιπου εκτεθημενο στην αυλη μου) και επειτα αγορασα logo 1000 και το ξαναπερασα απο την αρχη....επειτα το αφησα να στεγνωση 1 εβδομαδα περιπου και σημερα τα ψαρια μου ζουν και παλι στο 380λ σπιτι τους στη Κω.
|
||||
|
||||
![]()
τι να πεις...για την den braven έχω ακούσει τα καλύτερα (προσωπικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει παρά μόνο την bison).
Κάτι θα είχει "παιχτεί"...Μα ληγμένη μα διατηρημένη υπό κακές συνθήκες μα κάτι ξέφυγε στην εφαρμογή...δε ξέρω. Έπρεπε να ξαναδοκιμάσεις με άλλο σωληνάριο ![]() Εσύ θα έχανες το χρόνο σου κι εμείς θα κερδίζαμε από το αποτέλεσμα (μη ![]() Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα ποτέ με den braven? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν έχει νόημα να μιλάμε για αυτές τις εταιρίες μιας και αποδεδειγμένα είναι από τις καλύτερες. είναι σίγουρο ότι κάτι άλλο έχει παιχτεί όπως ας πούμε περασμένη ημερομηνία λήξης. |
|
|||
|
|||
![]()
Η παρατημα της σιλικονης σε κανενα αμαξι στον ηλιο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είμαι στο ψάξιμο σας παραθέτω τα specs της denbraven και το link:
http://www.denbraven.nl/en/Assortime..._Aqua-Silicone είδε κανείς πρόσφατα που έχει Logo 1000; πάντα καλά, Caverman |
|
||||
|
||||
![]()
αφοι μιχαιλ πανω στην λεωφορο φυλησ(καματερο)
![]() και den braven(aqua) 2,50 εβρο |
|
|||
|
|||
![]()
ama valo mauri silikoni apli ginete? i 8eli oposdipote gia enidria?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2) ένας από τούς κανόνες του φόρουμ είναι να γράφουμε Ελληνικά και όχι greeklish 3) δε μας λες που θες να τη βάλεις τη μαύρη σιλικόνη. αν είναι για να κολλήσεις ενυδρείο όχι δεν κάνει. πρέπει να είναι κατάλληλη για ενυδρεία |
|
|||
|
|||
![]()
EΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη logio : 07-11-10 στις 15:18 Αιτία: ΑΠΟ ΤΣΟΚΑΣ |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ξερει καποιος που μπορω να προμηθευτω Den Braven Aqua-Silicone κοντα στο κεντρο μην τρεχω καματερο.Ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τη συγκεκριμενη σιλικονη την ειχα παρει από την όδο Αθηνάς (νούμερο 18, 25-26 δε θυμαμαι ακριβως) . Είναι ένα χρωματοπωλειο, κοντα στο Μοναστηρακι
|
|
||||
|
||||
![]()
Αθηνας 25 είναι ...
Εχει 3 χρωματοπολεία στη σειρά . Εγω τελικά την πατησα και πήρα μια ¨SIMSON" βεβαια λέει οτι ειναι ΜΟΝΟ για Aquarium (Silicon Aquarium) Αλλη ζητησα αλλη πηρα ... δεν την κοίταξα κιόλας την ωρα που την εβαζε στη σακούλα !!! ![]() Τιμή 8,5 Ευρω τα 310 gr !!!!!! Πληροφορίες εδω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξήλωμα σιλικόνης | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 02-11-06 23:14 |
Είδος σιλικόνης | anasios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 06-11-05 01:26 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |