|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν απατωμαι και τα 2 silver dollar φτάνουν σε αξιοπρεπές τελικό μέγεθος 25-30 cm
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια το έχουμε κανει αστείο το θέμα..........
18lt εννοεις 180 ή 1800????
|
|||
|
|||
![]()
ενταξει παιδια μην τον σκοτωσετε τον ανθρωπο....τα εβαλε εκει για λιγο καιρο και οσο ηταν μικρα ακομη, και μετα τα εβαλε στο μεγαλο των 280 λιτρων... αυτη τη στιγμη τα δολλαρια ειναι γυρω στα 16-18 cm.
|
|
||||
|
||||
![]()
για χαλαρωστε λιγο.εξ αρχης δηλωσα οτι εχω κ ενα ενυδρειο 280lt οποτε εφοσον τα δολλαρια κ το pangasius μεγαλωσαν τα εβαλα στο μεγαλο ενυδρειο.θα με φατε,εκτος κ αν κανατε χαβαλε κ παρεξηγησα.αλλωστε οι φωτο ειναι παλιες.
ειλικρινα απορω,δε λεω οτι ξερω τα παντα,αλλα μου φαινεται θα ξεχασω κ αυτα που ξερω αν λαβω σοβαρα υπ οψην τα οσα λετε. δηλαδη τοσο πια δεν σας αρεσε το ενυδρειο μου? |
|
|||
|
|||
![]()
Προπελες, πυργοι, πλαστικα κοραλια και άλλα gadgets, δεν ειναι καθολου αυτο που εχουμε στο μυαλο μας οταν παμε να φτιαξουμε κατι που να μοιαζει με ενα μικρο μερος του βυθου ενος ποταμου η μιας λιμνης.
Μερικα αληθινα ευκολα φυτα, δυο ριζες ή μερικες πετρες θα εκαναν το ενυδρειο να δειχνει πολυ πιο φυσικο. Επισης τα παπαγαλοψαρα και άλλα balloons δεν ειναι ψαρια που βρισκεις στη φυση αλλά δημιουργηματα του ανθρωπου - δες εδω http://www.tolibra.com/test/DyedFish.htm Με ολη την καλη διαθεση... |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.σωστοτατη η παρατηρηση σου αλλα αν σου πω οτι οταν ξεκινησα δεν το σκεφτηκα καθολου ετσι οπως το περιγραφεις.θεωρησα απλα οτι θαναι ομορφο,θα μπορουν τα ψαρια να κρυφτουν κ ολα καλα.παντως δοξα τον θεο,χωρις στρωσιμο,ντεκορ ετσι στο ασχετο,ψαρια απλα απο θεμα γουστου κ με πολυ λιγες γνωσεις,ως τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.πιστευω.αν εχεις κατι να προτεινεις για καλυτερη διευθετηση του περιβαλλοντος του ενυδρειου,θα χαρω πολυ να μαθω.ευχαριστω για την παρατηρηση.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σημασία έχει ότι μπορεί να γίνει κάθε ενυδρείο πολύ καλό με πολύ λίγες κινήσεις αν υπάρχει διάθεση. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Διαβάζοντας το φόρουμ θα βρεις πάρα πολλές πληροφορίες σχετικές με το θέμα. Αυτές θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις ένα πιο φυσικό ενυδρείο για τα ψάρια σου που μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ όμορφο αισθητικά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|