|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως εκτός απο τα ποστ να εμφανίζεται και ένα είδος "βαθμολογίας" κάθε μέλους απο τους mods??? Κάτι σαν αστεράκια ας πούμε...?!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη το εγραψα και παραπανω αλλα δεν σχολιαστηκε , το ξαναλεω :
Δεν υπαρχει ερωτηση αρχαριου που να μην εχει απαντηθει , ιδιαιτερα οσες ειναι ''υψηλης επικινδυνοτητας'' . Αρα ο αρχαριος θα πρεπει πρωτα να ριχνει το διαβασματακι του , αν θελει να ειναι καλυμμενος. Απο εκει και περα , στα πλαισια οτι το moderating δουλευει σωστα , και κοτσανα να προτεινει καποιος αρχαριος που απανταει χωρις να ειναι σιγουρος , λογικα θα διορθωθει μεσα στις επομενες ωρες.Οποτε αυτος που ρωταει κατι πρεπει να περιμενει λιγο μεχρι να ''ολοκληρωθει'' ο κυκλος των απαντησεων. Το να πουμε '' Θα απαντανε μονο οσοι ξερουν σιγουρα'' δεν μου φαινεται σωστο ουτε θα δουλεψει στην πραξη . Τελος , πρεπει να σημειωσω οτι παρατηρω moderators οι οποιοι ειναι ανενεργοι στον τομεα ευθυνης τους.Δεν ξερω το λογο αλλα πιστευω πως ειναι βασικο. Επισης βλεπω κατηγοριες χαμηλης δημοτικοτητας να εχουν 3 moderators και οι πιο σοβαρες να εχουν 2. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
έχω την εντύπωση πως όταν πιστεύεις οτι ξέρεις κάτι ακόμα και να είναι λάθος (γιατί μπορεί και να είναι) εσύ θα το πεις και θα επιμείνεις σ'αυτό, αυτό συμβαίνει πολλές φορές οπότε είναι δύσκολο να απαντάνε πάντα αυτοί που έχουν δίκιο, θα υπάρξουν και οι λάθος απαντήσεις. συμφωνώ στο να περιμένει αυτός που ρωτάει να ολοκληρωθεί ο κύκλος των απαντήσεων και να μην επαναπαύεται με την πρώτη απάντηση που θα πάρει για να δει αν θα υπάρξουν διαφωνίες κτλ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή ιδεα μπορεί να είναι, αλλά ειναι επισης ανεφαρμοστη, καθότι χρειαζόμαστε ανεπηρεαστους mods και θεικούς administrators.
Και δυστυχως, μας εχουν τελειώσει. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Χωρίς πλάκα τώρα, νομίζω οτι το σύστημα με τα αστεράκια θα μπορούσε να δουλέψει πολύ καλά και ακόμη καλύτερα αν αυτό γινόταν με ψηφοφορία απ'όλους τους χρήστες!!!
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
ό,τι αφορά τα αστεράκια , νομίζω πως κάτι τέτοιο θα γύριζε πολλά χρόνια πίσω το forum... Γειά και χαρά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...θα περίμενα και μια τεκμηρίωση πριν το " Γειά και χαρά"... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είτε μόνο οι mod ψηφίζουν είτε όλοι οι χρήστες νομίζω ότι θα δημιουργόντουσαν ένα σορό προβλήματα.Το πρώτο θα ήταν ισως ποιο εγκυρο, το δεύτερο ποιο δημοκρατικό.Ομως ποιο σκοπό θα είχε κάτι τέτοιο;Μπορεί το gab να έχει1600+μέλη όμως ουσιαστικά πόσα είναι; πόσοι είναι αυτοί που συμετέχουν διαβάζοντας ή γράφοντας; και πόσοι είναι αυτοί που γράφτηκαν κάποια στιγμή και έχουν χρόνια ή μήνες να ξαναμπουν;Αν μπουν και τα αστεράκια μάλλον θα μείνουμε λιγότεροι...
Για μένα και ποιο πρακτικό και ποιο ουσιαστικό θα ήταν να καταργηθουν οι <<τίτλοι>> junior member, member, senior κλπ.Ετσι θα προσέχαμε περισσότερο το τι λέει κάποιος παρά το ποιος είναι.Κάτι τέτοιο θα περιόριζε και λίγο το ανούσιο κυνήγι μυνημάτων αν και πάλι θα υπήρχε. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο καθένας μπορεί να γράφει όποτε θέλει και ότι θέλει και έτσι πρέπει να γίνετε.Αυτό όπως έγραψε και κάποιος πριν, δίνει ζωντάνια στο forum. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολύ γκρίνια και εμπάθειες και παρεξηγήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
μμμμ...έχετε δικιο...στο μυαλό μου τα είχα πιο ιδανικά τα πραγματα....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση για νέα μηνύματα και απαντήσεις | pani | Greek Aquarist's Boards | 36 | 13-07-05 12:54 |
Ερώτηση! RO (χωρίς υπονοούμενα οι απαντήσεις παρακαλώ) | BILAS | Malawi | 7 | 10-02-04 18:08 |