|
|
|||
|
|||
![]()
Οσο περισσότερες αλλαγές κάνεις, τόσο περισσότερο θα αργήσει να τελειώσει το στρώσιμο αλλα και τόσο λιγότερο ταλαιπωρούνται τα ψάρια σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω να πω ότι η ¶ντζελα είναι παράδειγμα προς μίμηση!
Εύγε! Πολύ καλή μαθήτρια!
|
||||
|
||||
![]()
Τα τεστ που χρησιμοποιέις είναι εύκολα στη χρήση; Τί κόστος έχουν και πόσα περίπου χρειάζονται μέχρι να στρώσει το νερό;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει συζητηθεί ξανά και ξανά στο φόρουμ οτι τα προτεινόμενα τεστ είναι αυτά που είναι σε υγρή μορφή και οι περισσότεροι προτείνουν τα τεστ της ΑΡΙ των οποίων το κόστος είναι περίπου 15-18 ευρώ ανά τεστ. Αν και τελευταία αναμένονται αυξήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Δε θελω να ταλαιπωρησω τα ψαρακια, ας κανει και 2 μηνες να στρωσει, δε μ΄απασχολει.
Χρησιμοποιω της Tetra σε υγρη μορφη, αυτο για αμμωνια το πηρα 10 ευρω. Υπολογιζω να ειναι καπου για 8 χρησεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε υγρή μορφή ή σε στικ?
|
||||
|
||||
![]()
υγρη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο υπαρχει αμμωνια, εστω και γυρω στο 0,5ppm η αναπτυξη της αποικιας θα γίνει κανονικά. Μπορει η αποικια να είναι μικρή στην αρχή, και να μην μπορει να ανταποκριθει γρήγορα σε πιθανή μεταβολή (προσθήκη μεγαλων ψαριών) σε σχεση με ενυδρείο στρωμενο με αμμωνία, αλλα απο πλευράς χρόνου θα κανει ακριβώς το ιδιο. Καπου μεταξυ 25 και 32 ημέρες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωσιμο με απιονισμενο η δικτιου? | ikapa | Δίσκοι | 5 | 03-09-06 15:32 |
Στρωσιμο με οδηγιες pet shop | Trelamenos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 20-07-06 08:21 |
Στρωσιμο και μερικες αποριες | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-12-04 14:42 |