|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επετρεψε μου να διαφωνησω σε αυτο που λες, δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να σαλταρει ενας σκυλος στα καλα καθουμενα?
|
||||
|
||||
![]()
κυριοι ας μην ξεφευγουμε...πραγματι ολα με μετρο,.και σαφως απο την αλλη υπαρχουν και οι εξαιρεσεις........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα καλά καθούμενα δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο για την λυσσα αν δεν κανω λαθος εχει να εμφανiστει παρα πολλα χρονια καποιο περιστατικο. Και μια που μιλαμε για πρωσοπικα γουστα, εγω θα ηθελα ενα μαλινουα.Το κακο ειναι οτι ειναι πολυ ενεργητικο και θελει και αρκετη πείρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos111 : 28-09-06 στις 01:33 |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρτε ένα σκυλόψαρο να ησυχάσετε.
![]() Θεόφιλος ΥΓ. Εμένα μου αρέσουν τα ριτρίβερ και τα λαμπραντόρ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυσική(?) επιλογή. | joker | Bettas | 7 | 24-09-05 07:42 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |
Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή ψαριών | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-04 16:15 |