|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 27-09-06 στις 22:41 |
|
||||
|
||||
![]()
εν ολιγοις , εσενα σου αρεσουν -εμενα οχι.
απλα στη γερμανια καποια στιγμη συζητηθηκε η αναγκαιοτητα "αδειας χρησης" για τα πιτ-μπουλ, δεν ξερω τι εγινε τελικα. θυμαμαι ομως και παρα πολλα περιστατικα οπου τρελλαθηκαν και σκοτωσαν αρκετα παιδια. αν δεν απατωμαι η ρατσα αυτη δημιουργηθηκε απο καποιους αρρωστους εγκεφαλους για κυνομαχιες. Στην τελικη ομως οπως εγω εχω neon και αρλεκινους, ενω εσυ εχεις δισκους και αλλες κιχλιδες, ετσι εσυ εχεις πιτ-μπουλ κι εγω ποτε δεν προκειται να παρω
|
||||
|
||||
![]()
το βλεπω να τσακωνομαστε ο καθενας για το σκυλο του
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
χα χα,οχι καλα ειναι μην ανυσηχεις
|
||||
|
||||
![]()
ξερεις πως αγριευει ο δικος μου??
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την εντύπωση πως κάπου έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα.
Όλα μα όλα τα σκυλιά έχουν άγρια ένστικτα είναι άλλωστε στη φύση τους Όλα μια και είναι ζώα αγέλης θα δώσουν και τη ζωή τους αν χρειαστεί για την οικογένεια τους Κάποια είναι καλύτεροι φύλακες και άλλα καλύτεροι κυνηγοί, αλλά κανένα μα κανένα δεν είναι δολοφόνος από την φύση του Όταν ένας σκύλος γίνετε άγριος και επικίνδυνος φταίει πάντα και μόνο ο ιδιοκτήτης .. Φυσικά κάποια σκυλιά που είναι <φύλακες> είναι απαραίτητο να περνούν μια ειδική εκπαίδευση εκτός από την βασική για να μπορεί ο ιδιοκτήτης τους να τα ελέγξει πλήρως
|
||||
|
||||
![]()
και οχι μονο στη γερμανια..η ρατσα αυτη δημιουργηθηκε αρχικα για κυνομαχιες με ιδιαιτερη προσοχη να μην επιτηθεται σε ανθρωπους,αρα οι περισσοτερες επιθεσεις σε ανθρωπους οφειλεται αποκλειστηκα στον κατοχο του.ολη η φημη των πιτ μπουλ ξεκινησε οταν τα πρωτα πιτ μπουλ πηγαν στην ολλανδια για κυνομαχιες(1980)τοτε μερικοι χαζοι εκτροφεις και διοργανωτες αγωνων αρχιζαν τη φημη των πιτ μπουλ στην ολλανδια και μετα μετα το ενδιαφερον περασε σε ολλο τον κοσμο με τα γνωστα αποτελεσματα.μεχρι νομοσχεδια για απαγορευση της κατοχης και εισαγωγης των πιτ μπουλ σε παρα πολλες χωρες εγιναν.και ολλα αυτα απο μερικους ηλιθιους.οσο για σημερα το ιδιο και ακομα χειροτερο,ο καθε βλακας εχοντας ακουσει διαφορα παιρνει ενα πιτ μπουλ(μαγκια) το παιζει ιστορια μαθαινει στο σκυλι οτι κινηται δαγκωνεται και μετα αν γινει το κακο τα ριχνουμε στο σκυλι,και οχι στον ανεγκεφαλο ιδιοκτητη
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυσική(?) επιλογή. | joker | Bettas | 7 | 24-09-05 07:42 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |
Παρακαλώ τα φώτα σας για επιλογή ψαριών | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-04 16:15 |