|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
συνεχιζω εδω να μην ανοιγω αλλο θεμα .....θυμαστε οτι ειχα ποσταρει τα παρακατω χωρις να ξερω τι ειναι ......ε αφου πηρα τα φωτα σας και αφου μεγαλωσαν και λιγουλακι βρηκα και αλλα απο δαυτα και πηρα αλλα δυο παλι σε πολυ μικρο μεγεθος 2cm το πολυ αυτη τη φορα......αυτα τα ψαρια μου αρεσαν παρα πολυ και μου μπαινουν ιδεες για να τα κρατησω και τα 4 σε ενα νεο ενυδρειο....το ενυδρειο αυτο θα εχει μονο τα Ancistrus sp...η ερωτηση λοιπον ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι το ενυδρειο ????το λιγοτερο θα ηθελα να μου πειτε.........ελπιζω η απαντηση να βολευει λογου χωρου....ευχαριστω.......
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικα με Hypostomus Punctatus (pleco) | scalare | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 10-09-05 10:08 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |