|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τα καλά τους λόγια, θα μεταβιβαστούν στην γυναίκα του.
ΥΓ Μου είναι πολύ βαρύ πάντως το γεγονός, πολύ βαρύ. |
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολη στιγμη....πολυ δυσκολη....
αν επιτρεπεται χαλβα μου απο τι ''εφυγε'' ο συναδελφος μας....? |
|
||||
|
||||
![]()
στην δεκαετια των 30 απο τι αλλο ρε θειε?
![]() το ερωτημα δεν ειναι απο τι...αλλα ...ΓΙΑΤΙ ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kανένα πρόβλημα Klaz.
Μπήκε κατά τις 20 Αυγούστου καθώς λιποθύμισε ξαφνικά. Μετά από σειρά εξετάσεων σε μία εβδομάδα και κάτι ημέρες περίπου διέγνωσαν Λέμφωμα (Είδος καρκίνου). Με την πάροδο των ημερών χειροτέρεψαν τα πράγματα ραγδαία. Την Κυριακή το απόγευμα κατά τις 5 και μισή τελείωσαν όλα. Λυπάμαι πολύ και με παίρνει από κάτω όταν είμαι μόνος στο σπίτι και δεν ξέρω πόσο ακόμα......... Αυτά, υγεία σε όλους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λυπαμαι που φευγουν ανθρωποι νεοι απο την σιχαμενη αυτη αρρωστεια......δεν εχω και πολλα να πω,εκτος απο τη λεξη κουραγιο αδελφε.......και οι δικες μου οι πληγες ειναι ακομη νωπες,και τελικα μονο ο χρονος μπορει να μας απαλυνει τον πονο....κουραγιο......
|
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝΤΙΟ ΒΑΣΙΛΑΡΕ!!! Αυτη η καταραμενη αρρωστια ... μας εχει στοιχισει σε ολους καποιον αγαπημενο. ΘΕΡΜΑ συλυπητηρια στην οικογενεια του!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η μητέρα μου, συνάδελφος του αείμνηστου Βασίλη στο 4ο Γυμνάσιο Αιγίου, συγκλονισμένη από το αιφνίδιο και θλιβερό γεγονός, εύχεται στους οικείους του, τα θερμά της συλλυπητήρια.
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αντίο Βασίλη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριος φιλος στο σπιτι | Artemis | Bettas | 9 | 17-10-05 21:12 |
Ενασ ακομη... | targas21 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 28-06-05 17:40 |
Αλλος ενας νεος με ερωτησεις! | shadow | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 11-06-04 10:00 |