|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δεν θα σχολιασω για το αν εκανες καλα ή οχι να πάρεις τους δίσκους.
Εχω παρατηρησει οτι ρωτας για τα παντα! Σου λένε την αποψη τους... σωστη συνήθως γιατί συνδέετε άμεσα με εμπειρία, αλλα ειναι τουλαχιστον αγενες να ρωτας ... και στην συνεχεια επανηλημενα να τους γράφεις ολους και μάλιστα να ποσταρεις οτι εκανες το αντίθετο. Και εγω έχω κάνει αλλα πράγματα , σε σχέση με αυτά που μου σύστησαν κάποια παιδιά, ίσως επειδη κάποιες φορές νομίζω οτι κάποιοι είναι λίγο υπερβολικοί, αλλά σίγουρα! δεν βγήκα ποτέ να ποσταρω οτι "Εσεις λεγατε μαλακιες, εγω εκανα το αναποδο ... και ολα καλα!". Ειναι τουλάχιστον αγενές για τον άλλον που διέθεσε τον χρόνο του για να σε βοηθήσει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreasp : 21-09-06 στις 18:21 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kontra me diskous | newfish | Δίσκοι | 14 | 29-01-08 19:05 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |