|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
υπομονή και θα τα ανεβάσουμε και εδώ !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αν και συμμετειχα το τελευταιο 48ωρο στην ομαδικη απολυση που πραγματοποιησε η εταιρεια που δουλευω πιθανοτατα λογω πτωχευσης...καταχαρηκα με ολα αυτα που συμβαινουν στον συλλογο μας για τον συλλογο μας....ΜΠΡΑΒΟ σε ολους οσους βοηθησαν,και περιμενουμε να δουμε το βιντεακι......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε και στον τηλεβοα του παρα 5 ο παναγιωτακης
και ενα παραπονο ρε παιδια να θυμισω οτι ο δημητρης και εγω οταν κολαγαμε το ενυδρειο στο συλογο ειχαμε τρομερη φωτογενεια ![]() ![]() ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Ήδη πραγματοποιήθηκε από το μεσημέρι η πρώτη εγγραφή μέλους στον Σύλλογο χάρη στην εμφάνισή μας (του Συλλόγου εννοώ) στον ΑΝΤ1.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εισασταν και παιδαραδες και οι δυο σας...... Θα σκισουμε στο γυναικειο πληθυσμο..... Το μονο παραπονο μου ειναι οτι δεν αναφερατε καθολου το ονομα μου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα κανενα βιντεακι??
|
||||
|
||||
![]()
αμα το δειξει συνδρομοι,
θα βανουμε απο ολα ![]() προς το παρον βρισκεται στο μαστερ του μεγκα οπου επεξεργαζεται... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μιλαω για το του συλλογα Γεωργιε.
ελαβε χωραν εις τον συλλογα , αντιλαβού?? μια που θελει και τονο ο αζορες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και ξανα μπραβο και απο εμενα σε ολους , ετυχε και ειδα τα 5 απο τα 7 λεπτα και οντως ηταν παρα πολυ ωραια , καλες ερωτησεις και πολυ καλες απαντησεις απο τα παιδια , μπραβο και παλι σε ολους τους εμπλεκομενους.
|
|||
|
|||
![]()
Πολλά μπράβο και απο μένα .
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια και απο εμένα ,αν και δεν σας ειδα(λογω σχολικών υποχρεώσεων)για την κίνησή σας.Bravo
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο παιδια!!λογω της βαρβαρης ωρας δεν το ειδα,αλλα εβαλα τη μανα μου να το δει και να μου το γραψει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μπράβο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα γινει ρε παιδια μ'αυτο το βιντεακι που λεγαμε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|