|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
H φωτο δεν ειναι και τοσο καλη για να καταλαβει καποιος..
Οντως τα ikola ειναι κιτρινα. Αν το χρωμα φερνει περισσοτερο σε πορτοκαλοκιτρινο .. τοτε ισως ειναι 'mboko'. Αν ειναι περισσοτερο ποτροκαλοκοκκινο.. τοτε ισως ειναι 'Bemba'. Και τα 3 ειδη μοιαζουν αρκετα.. καθως συναντονται στο ιδιο σχετικα κομματι της λιμνης, δηλ. στο βορειο τμημα της.. στο κομματι που ανοικει στο Κονγκο και συνορευει με Μπουρουντι.
|
|||
|
|||
![]()
τα βρηκα ειναι tropheus moori bemba thx sonia
μπορω να βαλω σε 100 λιτρα ? αν ναι ποσα ? ενωειτε οτι θα ειναι σπισες τανκ |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ελεγα 300 λιτρα για αρχη...
Ειναι αρκετα επιθετικα.. Πρεπει να τα εχουμε σε αρκετα μεγαλες ομαδες για να μοιραζεται η επιθετικοτητα.
|
|||
|
|||
![]()
τοσα πολλα λιτρα ? εισαι σιγουρη
![]() και μου αρεσαν πολυ αυτα τα ψαρακια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
το λιγοτερο 300 λιτρα για 4-5 ψαρια.
τι τιμες τα ειχε Δημητρη?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
σε ευρω πανω-κατω 34 ευρω το ενα ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση ψαριου. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-05-06 09:07 |
Αναγνωριση ψαριου [Leporinus fasciatus] | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-10-05 09:26 |
Αναγνωριση Ψαριου | Rayden | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-04-05 10:21 |