|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αν το stresszyme είναι καλύτερο προτιμώ να περιμένω και να παω να το πάρω!
Θέλω ΑΥΤΗ τι φορά όλα να πανε σωστά! Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το denitrol? Και κάτι ακόμα, το ρίχνω μέσα στο νερό ή μέσα στο φίλτρο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CHRISTOS222 : 11-08-06 στις 15:48 |
|
||||
|
||||
![]()
Μια απο τα ιδια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα το ρίξω ομως μέσα στο νερό ή μέσα στο φίλτρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει και πολύ σημασία! Και στο νερό να το ρίξεις στο φίλτρο θα πάει εφόσον αυτό γυρίζει το νερό!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο στρώσιμο με αμμωνία υποτίθεται ότι βάζουμε την πρώτη μέρα καποία ποσοτητα αμμωνία ώστε να φτάσουμε 3-5 ppm και στην συνεχεία προσθέτουμε την ίδια ποσότητα κάθε 24 ώρες!
Αν είναι έτσι μετά από 2-3 μέρες η αμμωνία δεν θα έχει φτάσει στα ύψη??? |
|
||||
|
||||
![]()
Λάθος.
Στο στρώσιμο με αμμωνία υποτίθεται ότι βάζουμε την πρώτη μέρα καποία ποσοτητα αμμωνία ώστε να φτάσουμε 3-5 ppm και στην συνεχεία προσθέτουμε τόσοι ποσότητα ώστε να κρατάμε την αμμωνία στα ίδια επίπεδα (3-5ppm) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Payback Time !!!, για όσους διαθέτουν χιούμορ ΜΟΝΟ !!! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 57 | 29-05-06 12:04 |
Lessons learned are lessons well deserved | pavlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-10-04 01:14 |
Time to link(Bookmarks) | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 08-03-03 20:29 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |