#10
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
[quote=joman]Να βάλω και άλλο ζωντανό βράχο ε;[quote/] Όσο περισσότερο τόσο και καλύτερα. Απλά στην περίπτωσή σου δεν νομίζω να αξίζει να βάλεις γιατί δεν θα σου μείνει καθόλου χώρος. Παράθεση:
Παράθεση:
Για fishonly είσαι ήδη οριακά. Αντέχουν σε αυτή τη θερμοκρασία αλλά καλό θα ήταν να την ρυθμίσεις και να την έχεις στους 28C. Αυτό το πρόβλημα θα είναι –για μένα- και το μεγαλύτερο που θα αντιμετωπίσεις. Θα πρέπει να ρίξεις την θερμοκρασία. Αυτό γίνεται είτε με chiller (που βέβαια δεν το συζητάμε) είτε με ανεμιστηράκια. Τα ανεμιστηράκια για να τα χρησιμοποιήσεις πρέπει να έχεις controllerθερμοκρασίας (διπλό και για Χειμώνα και για καλοκαίρι), και ανοικτό καπάκι. Η μείωση της θερμοκρασίας γίνεται με την εξάτμιση του νερού. Αυτό είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να το αναπληρώσεις. Αυτό γίνεται είτε με σύστημα αναπλήρωσης νερού (που βέβαια δεν το συζητάμε) είτε με το χέρι καθημερινά. Και λέω καθημερινά γιατί εξ΄ αιτίας του ότι το ενυδρείο είναι πολύ μικρό, θα αλλάζει και η αλατότητα του νερού σου αν το αμελήσεις (πάντα εξατμίζεται καθαρό νερό και γι΄ αυτό συμπληρώνουμε μόνο νερό από R.O.). Ελπίζω να μην σε κούρασα! Παράθεση:
Ναι σαλιγκάρια είναι αλλά μπαίνουν μόνο σε καλά στρωμένο ενυδρείο και με χαμηλό No3 καθότι πολύ ευαίσθητα. Για αυτό και σου πρότεινα μόνο ερημίτες. Οι κόκκινοι είναι πιο ήσυχοι από τους μπλε. Οι μπλε την πέφτουν σε σαλιγκάρια ακόμα και μόνο για να τους πάρουν το καβούκι. Παράθεση:
Εκεί καταλήγουμε όλοι…..
__________________
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SALT WATER FISH NAMES | nkarvounis | Mη Reefsafe | 2 | 27-12-02 03:31 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |
Fish Atlas on line | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 10-12-02 18:37 |