|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
petran Τ...
Να σε ρωτήσω: - Ο φωτισμός είναι αρκετός? Εχω και φυτά στο ενυδρείο - Ο κυκλοφορητής είναι αρκετός για αυτό το ενυδρείο? - Ο κυκλοφορητής κατά τη γνώμη μου είναι αρκετός, θα το δείς άλωστε και από την ροή που θα έχεις στην άλλη πλευρά τα επιπλέοντα φυτά τα παρασέρνει. Μπορείς να βγάλεις τον λανθρακα μετά από μερικές ημέρες και να προσθέσεις παραπάνω βιολογικό υλικό και θα είσαι υπερκαλυμένος για μια νορμαλ ιχθυοφόρτιση. - Η λάμπα εάν είναι αρκετή, εξαρτάται από το είδος των φυτών που έχεις, αλλά θα σε ενημερώσουν καλύτερα οι εμπειρότεροι, αν και πιστεύω ότι με φυτά χαμηλών απαιτήσεων σε καλύπτει. Αυτά από μένα και πάλι στη διάθεση σου για ότι μπορώ και ξέρω να σε βοηθήσω. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Επίδειξη κατασκευής ενυδρείου | dimitrig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-05-06 08:44 |
Φωτογραφίες Ενυδρείου Μου :) | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-03-03 21:14 |
Φίλτρο Ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:56 |