|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει Σωκράτη δεν διαφωνώ σε αυτό που λες γι'αυτό και έχουν και ημερομηνίες λήξης οι τροφές και δεν νομίζω οτι αναφερόμαστε στην αποξήρανση των φυτών ως μοναδική τροφή για τα ψάρια μας. Όμως διαβάζουμε στις συσκευασίες των τροφών για τον εμπλουτισμό τους με άλγη και άλλα φυτά (δεν νομίζω να μην θυμάμαι καλά οτι περιέχουν κάτι τέτοιο γιατί τώρα δεν μπορώ να έχω μπροστά μου και κάποιο κουτί) και γι'αυτό αναρωτήθηκα και εγώ όπως και οι υπόλοιποι, γιατί καποια αποξηραμένα φυτά (και άλγη
![]() Λέω μήπως! ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλαδέματα: Σωστός τρόπος φυτέματος? | ghat | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-06-05 19:49 |
Φρέσκα κλαδέματα ... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 07-02-05 06:53 |
Φρέσκα κλαδέματα... Νο 2 | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-02-05 23:49 |
κλαδέματα από Θεσσαλονίκη | antonio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 22-07-04 17:07 |
Τάισμα baby fish εν τη απουσια μας | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 23:04 |