|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα δωθηκε απαντηση στην παραγγελια?
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν έχει απαντήσει ακόμα... μάλλον θα έχει φύγει για καλοκαιρινές διακοπές.
Υπομονή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μακάρι να μπορούσα και γω να διακοπεύω τόσες μέρες ![]() ![]() ![]() ![]() ...μήπως έκλεισε το μαγαζί και τζάμπα περιμένουμε ? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα σου πουλαω νερακι αο με το λιτρο.....η τιμη ειναι οπως αυτη της αμολυβδης....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην τρελαίνεστε... η υπομονή είναι η αρετή που χαρακτηρίζει το χόμπι μας.
Χθες γύρισε από τις διακοπές του (αφήστε που έχω πήξει στη δουλειά και μου μένει ελάχιστος χρόνος). Αυτές τις μέρες θα στείλω με ΠΜ σε όλους το τελικό ποσό για τον καθένα χωριστά και τον λογαριασμό μου για να καταθέσετε τα χρήματα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |