|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως ειμαι μεσα αν γινει καμια τετοια εκδρομη
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
|||
|
|||
![]()
Μα καλά, κανείς δεν το είδε??!!!
Στις φωτό 8,9,10 οι συνθήκες διατήρησης των ψαριών είναι απαράδεκτες! Θα έβαζε κανείς από εσάς στο ενυδρείο σας τόσα ψάρια σε τόσο μικρό χώρο, και μάλιστα χωρίς ούτε μία κρυψώνα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ προσωπικά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο, γι αυτό και γράφω: "...όχι τόσο για να δούμε τα ενυδρεία και τα ψάρια, αλλά κυρίως για να δούμε..." Συμφωνώ ότι θα βρει κανείς πολλά στραβά και ανάποδα εκεί μέσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια διερεύνηση του ενδεχόμενου να αντληθούν χρήσιμα στοιχεία, θα είναι χάσιμο χρόνου...
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 08-07-06 στις 16:21 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|