|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή τυγχάνει να έχω παρόμοιο ενυδρείο, δεν καταλαβαίνω τί εννοείς "σφουγγαράκι αντλίας"... καθ'ότι οι αντλίες δεν παριβάλλονται απο εξωτερικό "δικό τους" σφουγγαράκι...! ¶ρα, μάλλον εννοεί το μπλέ σφουγγάρι που υπάρχει στον ενιαίο κάδο... αν το έπλυνε αυτό με νερό βρύσης, καλά θα κάνει να κάνει καθημερινές μετρήσεις και τις απαραίτητες αλλαγές νερού (ΠΑΝΤΑ με αντιχλώριο!) που προβλέπονται κατά το "στρώσιμο ενυδρείου"... Τα εξωτερικά φίλτρα και η απόδοσή τους, είναι ΣΧΕΤΙΚΗ! Ένα καλοστρωμμένο εσωτερικό μπορεί να είναι είναι το ίδιο αποτελεσματικό! Γνώμη μου είναι, ο άνθρωπος (αν ΔΕΝ θέλει να μπεί σε έξοδα!) να πάει να πάρει μια ΣΩΣΤΗ αντλία ΕΠΩΝΥΜΗΣ εταιρίας (προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο την EHEIM!) 500-600 lt/h και αν θέλει ας της βάλει γύρω-γύρω και μία στρώση "τούλι μπομπονιέρας" για να μην μπαίνουν μέσα σαλιγγαράκια κλπ... Αλλιώς, ένα EHEIM 2215 είναι η καλύτερη λύση...! ![]()
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 06-07-06 στις 12:58 |
|
|||
|
|||
![]()
Quote ::Επειδή τυγχάνει να έχω παρόμοιο ενυδρείο, δεν καταλαβαίνω τί εννοείς "σφουγγαράκι αντλίας"... καθ'ότι οι αντλίες δεν παριβάλλονται απο εξωτερικό "δικό τους" σφουγγαράκι...! Άρα, μάλλον εννοεί το μπλέ σφουγγάρι που υπάρχει στον ενιαίο κάδο...
Ο κυκλοφορητης του εχει ενα μικρο σφουγγαρακι εσωτερικα για να μην βουλωνει,μαλλον αυτο εννοει και οχι το μεγαλο μπλε σφουγγαρι (ελπιζω) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ,θελω να ρωτησω κατι αλλο....αν τα ψαρια ενοχλουνται απο τον θορυβο που κανει ο κυκλοφορητης......δεν κανει και σαν κομπρεσερ αλλα.....
Λογικα με το εξωτερικο φιλτρο τα ψαρια θα ησυχασουν αλλα μετα μπορει να ενοχλει εμενα!?!?!? ή κανω λαθος! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια είτε τα ενοχλεί είτε όχι, τον συνηθίζουν τον θόρυβο.
Αν βάλεις εξωτερικό φίλτρο δεν θα αλλάξει τίποτα καθώς ο ήχος σε στερεά και υγρά ταξιδεύει πιό γρήγορα απ'ότι στην ατμόσφαιρα (αέρια) και θα ακούγεται πάλι. |
|
||||
|
||||
![]()
εαν εχεις τον κυκλοφορητη που ειχε το ενυδρειο πρεπει να αγορασεις μεγαλυτερο!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστευω οτι αρκει το 450 για το 96αρι ενυδρειο,τωρα αν ειχα καποια λεφτα στην ακρη για φιλτρο θα επαιρνα ενα εξωτερικο και με καλυτερη αποδοση για να ειμαι πιο ησυχος!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυκλοφορητης | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-03-05 22:15 |
περιστρεφομενος κυκλοφορητης | χοχλακας φωτης | Κυκλοφορία | 4 | 24-02-05 00:24 |
Κυκλοφορητης... Δουλεύει σωστα; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-01-05 04:48 |
κυκλοφορητης;;;; | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-07-03 12:12 |