|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με εχουν κατηγορησει πολλοι και πολλες , στην ζωη μου, οτι ειμαι αναισθητος!
Ηταν απο τις ελαχιστες φορες που με επιασε η ψυχη μου.... Κοντεψα να ξερασω... Δεν μπορω να καταλαβω, για ποιον λογο ... εστω δεν το σκοτωνουν το ζωο πριν το γδαρουν! |
|
||||
|
||||
![]()
μου φτάνουν αυτά που διάβασα.....το video δεν το βλέπω...ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και η θανάτωση του ζώου χωρίς αίματα είναι δύσκολο να γίνει ... εξάλλου δεν τους νοιάζει ... η δουλειά γίνεται και έτσι !! το θέμα είναι ότι δεν τους νοιάζει σε τέτοιο βαθμό ... που δεν τα σκοτώνουν καν αφού τα γδάρουνε ... αλλά τα αφήνουν έτσι !!! πραγματικά τραγικο !!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 28-06-06 στις 22:34 |
|
|||
|
|||
![]()
Το προβλημα ειναι μηπως και λερωθει η γουνα?
Αφου ουτως η αλλος, πλενονται και περναν μπολικη επεξεργασια .... πριν βγουνε στην βιτρινα. Μηπως ειναι κοστος? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To πρόβλημα δεν είναι οι φτωχοί που γδέρνουν ζώα.
![]() Το πρόβλημα είναι οι πλούσιοι που γουστάρουν να φοράνε γούνες. ![]() Αν δεν υπήρχε ζήτηση για γούνες... για ποιον λόγο κάποιος θα τις "παρήγαγε" ? Συνεπώς, αντί να διαμαρτυρόμαστε στις κινέζικες πρεσβείες... μήπως θα 'πρεπε να κοιτάξουμε τη γειτόνισσα που φοράει τη γουνίτσα της από το φθινόπωρο... λες και κάνει τόοοοσο κρύο στην Ελλάδα που μια ζακετίτσα δε φτάνει ? Ο κινέζος φαΐ θέλει. Αν η κυρα Κατίνα (η ο κυρ Μήτσος) του από πάνω ορόφου θέλει γούνα, θα γδάρει τριχωτά ζώα να της πουλήσει, να φάει κι αυτός. Αν του ζητούσαν μάλλινες ζακέτες, θα κούρευε πρόβατα. Αν του ζητούσαν βαμβακερές μπλούζες, θα φύτευε μπαμπάκι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν σχολιαζω το γιατι γδερνουν τα ζώα, ο τροπος ειναι που μου την δινει περισσότερο!
Ειναι δεκαδες τα παραδειγματα που η κοινωνία ζητάει και εν γνωση του, κατι παράνομο ή ανήθικο. Ισως οσο αφορα τις γουνες, οι περισσοτερες γυναικες πάνω στην χαζομάρα τους, δεν καταλαβαινουν τι ακριβως συμβαίνει. Το πήρε απλά η κα.Κουλα διπλα, οποτε πρεπει να παρουμε και εμεις. Ο βάναυσος τρόπος του γδαρσιματος με ενοχλεί! |
|
||||
|
||||
![]()
Εχθές και αφού είχα διαβάσει το συγκεκριμένο μήνυμα (το βίντεο δεν πρόκειται να το δω) έτυχε να πάω σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με παιχνίδια.
Όπως γύρναγα λοιπών χαζεύοντας έπεσε το μάτι μου πάνω σε κάτι, που με πρώτη ματιά μου φάνηκε πολύ χαριτωμένο. Ήταν ένα μικρό μαξιλαράκι πάνω στο οποίο υπήρχε ένα μικρό κοιμώμενο σκυλάκι. Ήταν «γούνινο». Δεν χρειάζεται φαντάζομαι να συνεχίσω? Μου φύγανε όλες η τρίχες (και δεν φημίζομαι για ιδιαίτερα μαλλιαρός ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris21 : 29-06-06 στις 12:03 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέλω τη γνώμη σας !!! | Manogr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 27 | 15-09-05 20:42 |
Θέλω την γνώμη σας | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-11-04 21:38 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |
Λέτε να γίνω γιαγιά? | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-09-03 20:34 |