|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλους..!!
χτες έριξα το γέλιο της ζωής μου... πλησίαζα στο ενυδρείο και ακουμπουσα με το δαχτυλο μου στο τζαμι..αυτος, μολις το έβλεπε..ανοιγε τα πτερύγια του, φουσκωνε..και βουρρ επιθεση!! ![]() ![]() ![]() μάλλον δε με έχει συνηθίσει ακομη εε...? ![]() ![]() πάντως απιστευτος είναι ο τύπος..τελικά όντως είναι πολύ παρεξηγημένα ψαράκια... μέχρι τώρα είχα την εντυπωση οτι είναι απο τα πιο βαρετα ζωάκια που τα βάζεις σε μια γυαλα και απλά υπαρχει.. καμίαα σχεση...θα παω σήμερα να του παρω και απο αυτα τα σκουλήκια που λετε γιατι μέχρι τώρα του έδινα φυλαράκι.. ΥΓ.ευχαριστω πολυ για τα σχόλια σας για την φωτο..χαίρομαι που σας άρεσε..και μένα μου αρεσει πολυ.. ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος!! τι κανουμε? | notos | Bettas | 121 | 09-11-15 15:44 |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |