|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψάξε εδώ μέσα για BBA και θα καταλάβεις! Είναι από τις δύσκολες
|
||||
|
||||
![]()
παντως απο πολλα εξαρτατε. ριχνεις πολλη λιπασμα, πολλη φαγητο? co2 εχεις να δουλεψουνε τα φυτα καλυτερα να αποροφησουνε αυτο που εκματαλευεται η bba? αρκετο φωτισμο εχεις?
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις έχεις? πχ PoP4 πόσο?
|
|||
|
|||
![]()
ο φωτισμος ειναι επαρκης και σε ποσοτητα και σε διαρκεια. το εχω ξανασυζητησει στο φορουμ και ειναι οκ. λιπασμα βαζω ελαχιστο ως καθολου (αφου το ξεχναω) Διοξειδιο εχει κανονικα, παροχη απο DIY. Το περιεργο ειναι οτι συγκεντρωνεται στις ανουμπιες και τα αλλα φυτα εχουν ελαχιστο. Και μαλιστα εχω διαφορετικες ποικιλιες ανουμπιας και αυτο επικεντρωνεται σε αυτες που εχω στισ φωτογραφιες. Ειναι απελπισια! Δεν εμποδιζει σε τιποτα την αναπτυξη των φυτων, απλα ειναι ασχημο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
o φωτισμος σου ειναι απλα επαρκης....η ειναι πολυς.....?ρωταω γιατι διαβαζοντας ολα αυτα που γραφεις..εχω το συμπερασμα οτι δινεις πολυ φως.....ισως αν τα πολυ αργης αναπτυξης φυτα σου,τα ειχες σε πιο σκοτεινα σημεια,να μην ειχες την συγκεκριμενη αλγη.......
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε και κανενα πεινασμενο SAE μεσα, να βοηθησει λιγο την κατασταση!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
τι ειναι το SAE? υπαρχει καμια διαθεσιμη φωτογραφια? Διαθετει κανενας? Η Ανουμπια θεωρειται αργης αναπτυξης φυτο? Ρωταω γιατι εμένα εχει αναπτυχθεί πολύ περισσοτερο από τα αλλα ειδη που εχω μεσα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αλλο με γκαπυ ! | maiktr | Ζωοτόκα | 1 | 06-11-05 12:28 |
Βρωμοσκουληκα ή ο,τι αλλο ειναι | hiphoper | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-10-05 06:59 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? PLEASE HELP ME! | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-09-03 12:34 |
Gavros vs Cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |