|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρόσεξε: Για να μπορείς να το κάνεις αυτό (καπάκι Μονομάχου ανοικτό περιοδικά) πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 10 πόντοι αέρας από την επιφάνεια του νερού, μέχρι το ψηλότερο σημείο του ενυδρείου - και πάλι ρίσκο είναι... Μη στηρίζεσαι στην παρουσία σου, μπορεί να συμβούν πολλά (κτυπάει τηλέφωνο και πας να το σηκώσεις, κτυπάει κουδούνι και πας να ανοίξεις κλπ κλπ). ΠΟΤΕ μην αφήνεις Μονομάχο έτσι, γιατί ρισκάρεις τη ζωή του... Και δεν κάνει...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για τον γλύφτη,μπήκε στο 15λιτρο.Δε διακινδυνεύω άλλο να δω τον μονομάχο σε άσχημη κατάσταση μιας που δε ξέρω τι μπορεί να κάνει ο γλύφτης.Όσο για το μέγεθος,ο γλύφτης είναι διπλάσιος του μονομάχου και φυσικά τον φοβάται αρκετά ![]() Αλήθεια,τώρα τι να πάρω για τα τζάμια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 18-06-06 στις 23:27 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |