|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
να εισαι καλα φιλε μου αλλα και εγω τους εχω σε μικρο μεγεθος και δεν θα με βολευε μεγαλο ψαρι......
|
|
||||
|
||||
![]()
ok δεν πειράζει, από που πήρες τον δικό σου? αν δεν θες δημόσια πες μου σε π.μ
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι ο pleco ειναι σου L15.Ο L15 προερχεται απο το Rio Xingu και επομενως οι υψηλες θερμοκρασιες των δισκων ειναι ιδανικες για αυτους,οπως ειναι και για τους zebra που προερχονται και αυτοι απο το ιδιο ποταμι.Σε θεμα συνθηκων,ισχυουν αυτα που σου ειπα για τους zebra συν το οτι θελουν ξυλο στη δεξαμενη τους γιατι αποτελει στοιχειο της διατροφης τους.
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολλυ για τις συμβουλες οδηγιες σας θα τον βαλω στους δισκους τελικα οπου εχει και αρκετα ξηλα...εχω αλλους δυο εκει μεσα οπου περσυ που τους πηρα μου ειπαν οτι ειναι νανακια....τελικα ο ενας μεγαλωσε λιγο και ο αλλος καθολου...θα βαλω και καμια καλη φωτο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 17-05-06 στις 21:14 |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και γιατι δεν εχει τα περιεργα "κερατα" προκειται για θυληκο η ειναι μικρο....και το αλλο γιατι δεν μεγαλωσε καθολου δεν ειναι πανω απο 3 cm ενω τα ειχα παρει ιδια και μαζι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
εβγαλα κανα δυο με φλας....κωστα σιγουρα ειναι ancistrus sp???? αυτο ειναι το ενα απο τα δυο που ¨πηρε" ενα μιση cm ο αλλος τιποτα νανακι κανονικο.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικα με Hypostomus Punctatus (pleco) | scalare | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 10-09-05 10:08 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |