|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τα μωρα είναι όλα καλα
![]() καποια αρχισαν να γινονται σκουρα και αλλα παραμενου διαφανεις(ακομα) ! το μεγαλυτερο ειναι 1cm !!!!!! πολυ μεγαλο δεν ειναι για την ηλικια του ? επισης υπαρχει και ενα πολυ μικρο ! τα αλλα ειναι σχεδον τα ιδια σε μεγεθος! πραγματικα μεγαλωνουν πολυ γρηγορα εχουν ειδη αρχισει να γινονται ''ψαρια'' ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ χαιρομαι που αυτη τη φορα ολα πανε καλα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
να και μια φωογραφια του/της μεγαλυτερου/ης
ειναι βεβαια θολη αλλα κατι φαινετε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημήτρη καλή τύχη με τα μικρά σου αν και με την προσοχή που τους δείχνεις είμαι σίγουρος οτι θα είναι πολύ ευτυχισμένα!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω PascM,
μμ καπου διαβασα οτι αν βγουν περισοτερες αρτεμιες απο οσες θελει τις βαζεις μεσα σε ενα δοχειο με λιγο αλμηρο νερο απο το δοχειο που της ειχες και αν τς βαλεις στο ψυγειο καθηστερα ο μεταβολισμος τους και δεν κανταναλωνουν τοσο γρηγορα το λεκυθιακο τους σακο αληθευει και αν ναι θελουν και αεραντλια ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που λες αλλά εγώ όταν βγαίναν περισσότερες αρτέμιες τους έδινα και την επόμενη μέρα και τις κρατούσα με τον ίδιο τρόπο βάζοντας πάλι όμως την αεραντλία. Α! και ρίχνοντας και ελάχιστη σπιρουλίνα σε σκόνη!
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο 2 μερες μαζευεις οσες εχουν περισσεψει και τις βαζεις στο ψυγειο.εκει διατηρουνται για αλλες 2 μερες αλλα με μικροτερη διατροφικη αξια.πριν τις δωσεις αστες εξω να ξεπαγωσουν
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow Labido | SpyrosK | Malawi | 2 | 26-10-05 20:36 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |
2 labido yellow που δεν ζευγαρώνουν | jimismc | Malawi | 11 | 18-11-04 21:52 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |