|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,το επιβεβαιωσα,λεει οτι εχει οντως μικροφυκη που χρησιμευουν σαν πρωταρχικη τροφη κατα τις πρωτες μερες της ζωης των αρτεμιων αυξανοντας τη διατροφικη τους αξια
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μια τα μικροφυκη, μια η αλγη που δημιουργηθηκε επειδη εμειναν εξω, μια η καλη σχεση επιφανειας-ογκου νερου στο ταπερ, ετυχε και επεζησαν μερικες αρτεμιες εξω.
Ξανακυττα τα λινκς που σου δωσαμε για τον σωστο τροπο εκκολαψης αρτεμιας. |
|
||||
|
||||
![]()
το μερος οπου τις εχω.
εχω βγαλει και φωτο απο τις μεγαλυτερες αρτεμιες αλλα θα τις στειλω καποια αλλη στιγμη. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχει τυχει και σε μενα.. ηταν ζωντανες 20 μερες, σε καποιες φασεις, νομιζα πως ηταν ψωφιες γιατι πλησιαζα μια λαμπα και δεν εβλεπα τιποτα (σε πλαστικο μπουκαλι ολα αυτα), την επομενη μερα ξανα ηταν εκει! Αλλα ο σιγουρος τροπος ειναι η αεραντλια. Και εγω σκονη σπιρουλινα τις ταιζα ειχαν μεγαλωσει αρκετα, μεχρι και τα ενηλικα τις ετρωγαν.. ομως μου τελειωσαν, ειναι πολλη ενδιαφερουσα διαδικασια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και το αλάτι της Hobby περιέχει τροφή (η οποία βέβαια αρκεί για τις πρώτες 3 μέρες μόνο).
|
|
||||
|
||||
![]()
το μεγεθος των μεγαλυτερων...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y. Αποκελυφοποίηση κύστεων (παραγωγή) Artemia | arosa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 29-03-05 17:00 |
artemia αναπαραγωγη | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-03-05 16:01 |
ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ARTEMIA...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! | GIWRGOS | Bettas | 2 | 15-03-05 21:27 |
Artemia | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 02-10-04 01:06 |
Καλιεργεια Artemia salina | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-12-03 02:52 |