|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας και πάλι.
Σας δείχνω την πρόοδο που έχω κάνει στο Vivarium. Έκανα παραγγελία από το Bens Jungle. Καθόλου καλό site στις περιγραφές των προϊόντων. Όντως κάνει 10 ημέρες να έρθει Ελλάδα και ας λένε αυτοί 1-3 μέρες. Μου έστειλαν αλλά αντί άλλων. Εκαναν λάθος και μου έστειλαν background με κόλλα και σπόρους, οπότε το κάλυψα με αυτό. Έκαναν λάθος φυτά, και μου είπαν στην επόμενη παραγγελία να τους το πω και να μου στείλουν αυτά που ζήτησα. Τώρα περιμένω να στεγνώσει το background και να συνεχίσω Φωτογραφίες : https://photos.app.goo.gl/HgD1oNuU4oPp57Tq6 Σημείωση : Το λέω vivarium γιατί μάλλον προσανατολιζομαι για βατραχακια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Terrarium 70 lit. | Raven | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 19 | 04-12-17 21:40 |
Ενυδρειάκι για το γραφείο | takolas | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 53 | 08-11-16 15:10 |
Ενυδρείο για το γραφείο | saxlina | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 13-10-14 07:39 |
Στραβό γραφείο; | magman | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 02-08-10 15:49 |
Terrarium | sparos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 18-07-07 09:08 |