|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχω μόνο guppies σε φυτεμένο, και ramshorn με mts, το σύμπτωμα, ένα σχετικα νεαρό, περίπου 1 ετους ψαρακι, κολυμπά κατακόρυφα... σήμερα το ειδα...δεν ειναι λιθαργηκό, αλλα δεν ειναι και φυσιολογικό και νομίζω βλέπω κάτι σαν μικρό ασπρο πραγματακι στην κορυφή του ραχαίου του πτερύγιο, σαν "βαμβακίαση" ας πουμε σε αναλογία με τα φυτά, σκέφτηκα ότι, έστω και προληπτικά πρέπει να κάνω εναν κύκλο με αλάτι, ειχα κάνει και στο παρελθόν, πριν κανενα χρόνο... Σχετικά με ιχθυοφόρτιση, πολλά... διστυχώς... αλλα δεν εχω θανάτους, και δίνω καθε τόσο μωρα... ενυδρείο, μολις 30 λίτρα τρέχει τρία χρόνια, με εξωτερικό φίλτρο ενα eheim 4e 250T. Ακούω σχόλια σας... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θεραπεία ick σε γκάπυ με θερμοκρασία και αλάτι | kostas66 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 07-04-16 11:02 |
Βράχος για γλυκό νερό? | Nikos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 18-03-10 18:03 |
Αλάτι για γλυκό νερό - Πρόβλημα! | Christina | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 26-07-07 10:34 |
Θαλασσινό ή γλυκό; | panel | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 04-09-06 10:45 |
Γλυκό νερό | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 14-10-03 16:54 |