|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δύο πράγματα φοβάμαι μήπως στρεσάρουν τα Torpedo σου, το ένα είναι η ροή που δεν ξέρω αν επαρκεί σε αυτά. Αν θυμάμαι καλά χρειάζονται νερό που κινείται γρήγορα και λατρεύουν την ροή που έρχεται πάνω από την επιφάνεια του νερού από ένα δυνατό φίλτρο ας πούμε. Αλλά αυτό το φτιάχνεις αν επιβεβαιωθεί - κι αν δεν τους το παρέχεις ήδη βέβαια.
Το άλλο είναι οι διαστάσεις του ενυδρείου και κυρίως το πλάτος/βάθος του. Νομίζω εκτιμούν ενυδρεία άνω των 45cm στο σημείο. Για το ύψος δεν είμαι σίγουρος αν τους δημιουργεί κάποιο θέμα, το μήκος που τους έδωσες δεν το συζητάμε καν, είμαι σίγουρος ότι το λατρεύουν. Γενικά εστίασε στο δεύτερο περισσότερο αν και το πρώτο παίζει κι αυτό τον ρόλο του σε περίπτωση που δεν τους παρέχεται. Εύχομαι πάντως να το μπέρδεψα με άλλο ψαράκι και να μη χρειαστεί να ασχοληθείς με τα παραπάνω, τα παρατηρείς προσεκτικά όμως σε αυτή τη φάση για να προλάβεις ότι παρουσιαστεί.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα ικεα | vasilis 1988 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 13-12-13 20:58 |
υδροφυτα απο ικεα | dakar77 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 13-12-11 13:44 |
Φυτά ΙΚΕΑ | Crazy_Beaver | Αναγνωρίσεις φυτών | 28 | 20-03-11 00:19 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |