|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά στο GAB και πολλά μπράβο στην πρώτη ομάδα που το ξεκίνησε (αλλά και σε αυτούς που το συνέχισαν και το συνεχίζουν)! Θυμάμαι κι εγώ το πρώτο μου ενυδρείο που έπρεπε οπωσδήποτε να έχει έναν "γλΎφτη" και ένα "γατόψαρο" για να το καθαρίζουν, σύμφωνα με τους αστικούς μύθους της εποχής. Μέσα από το φόρουμ, όπως και πολλοί άλλοι, καταλάβαμε τι εστί ενυδρείο και φίλτρανση, παράμετροι νερού και ρουτίνες αλλαγής, και έτσι μπορέσαμε (αργά αργά) να προχωρήσουμε λίγο πιο βαθιά στο χόμπι. Δυστυχώς δεν κατάφερα να ήμουν παρών στις περισσότερες φορουμικές συναντήσεις λόγω απόστασης, αλλά στις λίγες που παρευρέθηκα ένιωσα σαν να τους ξέρω όλούς πολύ καλά και πέρασα πολύ όμορφα. Μακάρι με κάποιο τρόπο να καταφέρουμε να γίνει η "επανεκκίνηση"
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνάντηση Αθήνας 19-Οκτωβρίου. | ignatios | Greek Aquarist's Boards | 253 | 23-10-13 19:24 |
Πως θα δώσω μπόλι ; | greenjanek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-02-11 02:36 |
πόση ποσότητα φαγητού να δώσω στη χελώνα? | water_turtle_lover | ¶λλα ζώα | 2 | 17-01-10 14:34 |
Συνάντηση Κυπρίων ενυδρειόφιλων | thediscusman | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 07-04-07 18:18 |
Site ενυδρειόφιλων φωτογράφων | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 02-04-07 00:31 |