|
||||
|
||||
![]()
Ένα κυβάκι ρίχνω σε 13 Tiger Barbs φαντάσου αλλά έχω και 2 Sae που τσιμπούν κι αυτά, νομίζω θα σε καλύψει κι εσένα.
Υπολόγισε στο να έχουν συνολικό χρόνο "φαγώματος" κανένα 2λεπτο περίπου, ίσως και λίγο παραπάνω. Τον συνολικό χρόνο που τσιμπολογούν εννοώ. Βάλε ένα αρχικά κι αν δεις ότι τρώγεται πολύ πιο συντόμα (λόγω περισσότερων "στομάτων" που θα πλακώσουν) μπορείς να προσθέσεις μισό ακόμα ας πούμε. Και 2 αν χρειαστεί αλλα μου φαινεται πολύ. Διαλύεται γρήγορα στο χλιαρό νερό του ενυδρείου (αφού το βάλεις στο κυπελλο για τη διάλυση εννοείται), μη νομίζεις ότι θέλει και πολύ χρόνο. Γενικά έχε αυτό σαν κανόνα και θα το βρεις, οσο τρωνε όλα μαζί στο 2-3λεπτο συνολικα. Η πρώτη φορά θα σου δώσει τον μπούσουλα πόσο θα χρειάζεται να χρησιμοποιείς κάθε φορά. Ρίχνε σιγά σιγά παρακολουθώντας τι πεφτει μεσα και φροντίζοντας να τρώνε όλα τους. Αν ας πουμε σε ένα σημείο που πέφτει η τροφη την προλαβαίνουν μόνο τα Τιγράκια (μαχη θα γίνει θα το δεις!) ρίξε και σε άλλο σημείο ώστε να φάνε κι άλλα ψαράκια. Ούτε στον βυθό δεν θα προλαβαίνει να πέφτει αν ρίχνεις συνετά κι όχι "μια κι έξω", εδώ θα είμαστε! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα για..."δυνατούς" λύτες... | pavlos2003 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 09-09-12 18:28 |
Γρίφος: νερό από Α/Ο, ασβεστολιθικές πέτρες και ρΗ | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 30-12-11 12:58 |
Πιράνχας "κότες";!! | g4x4 | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 7 | 09-05-08 13:35 |
Ένας γρίφος.... για μένα τουλάχιστον | kats7h0d | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-03-08 02:09 |