|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα συναδελφοι,αλλαξα το νερο και τωρα εχω Ν03 80-100, ΝΟ2 ΜΗΔΕΝ,7 GH,5 KH, 7,2PH και 0,8 χλωριο.Θα κανω ακομα μια αλλαγη νερου σε λιγες μερες και ελπιζω να αρχισω να βλεπω τις γαριδες που αγορασα (6 ρεντ τσερυ) να ευημερουν.Τωρα ειδα τα ποσταρισματα σας,θα κανω κι αλλες αλλαγες νερου και επισης σκεφτομαι απο 26 βαθμους που εχω τωρα να το παω 23 την θερμοκρασια γιατι εχω την εντυπωση πως οι γαριδες νιωθουν λιγο καλυτερα σε πιο χαμηλη θερμοκρασια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε κι άλλη αλλαγή νερού (δεν βλάπτει) γιατί, αν πιστέψουμε την μέτρηση, τα νιτρικά σου είναι στο θεό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντιχλώριο βάζεις? Γιατί 0,8 χλώριο? Για γαρίδες προτείνω ΝΟ3 κάτω απο 20 και αν έπεφτε και λίγο το kH τόσο το καλύτερο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειανι καταλληλες αυτες οι τροφες? | Vangelis21 | Διατροφή | 3 | 09-05-12 11:00 |
ειναι καταλληλες οι πετρες μου? | ενυδρειοφιλος | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 17-03-12 16:16 |
ποιες ειναι τελικα οι ιδανικες συνθηκες,μπορουμε να καταληξουμε καπου? | kgf12345 | Bettas | 36 | 04-02-12 00:24 |
πως να διακοσμησω το ενυδρειο μου...?ποιεσ πετρες ειναι καταλληλες | katamagias | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 01-08-09 22:57 |
νεος μονομαχος..ειμαι καλα απο μετρησεις κ συνθηκες?? | sotos+ramona | Bettas | 4 | 29-12-08 06:28 |