|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μετά από απουσία 10 ετών είπα επιτέλους να επιστρέψω και εγώ στο χόμπι. Ο εξοπλισμός είναι ο ίδιος ευτυχώς λειτουργικός. Επειδή δεν θέλω να επαναλάβω λάθη του παρελθόντος θα χρειαστώ τα φώτα σας. Σκέφτομαι να φτιάξω ένα Iwagumi aquascape. Για να μεγαλώσω ένα χαλί τι υπόστρωμα θα χρειαστώ? Την προηγούμενη φορά είχα βάλει άμμο και υπόστρωμα πού ανακατεύτηκαν και έγινε ένας χαμός. Ίσως τώρα ναο προτιμούσα κάτι που μπορεί να κάνει και τα δύο. Όπως fluval stratum. Μήπως όμως είναι πολύ χοντρό για τα φυτά?
Σκέφτομαι να βάλω κοπαδοψαρα. Αλλά πρώτα θα ασχοληθώ με το aquascape. Μέχρι να αποφασίσω τι μου κάνει και τι όχι. Κάπου διάβασα και για τη χρήση κανονικού χώματος ως υπόστρωμα αν και είμαι λίγο διστακτικός. Επίσης για πέτρες τι θα μου προτείνατε? |
|
||||
|
||||
Ξανά Καλώς τον!
Καλή επανεκκίνηση! Στις ερωτήσεις σου θα απαντήσουν οι πιο ειδικοί |
|
||||
|
||||
Καλύτερα να ανοιξεις ενα νεο θεμα. Σιγουρα πλεον αξιζει να βαλεις ενα έτοιμο ενεργο υποστρωμα οπως είναι το Tropica.
Δες λιγο και το προσφατο iwagumi του @bloskas https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endymion : 21-05-20 στις 14:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση: 200 lt κοινωνικό φυτεμένο | svasilis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 09-03-20 14:13 |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |