|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για την λαμπα μπορεις να κανεις μια diy βαση , ενα Π δλδ και να κολλησεις ή να βιδωσεις επανω τα ποδαρακια που την συγκρατουν.
για καναλι , μπορεις να δοκιμασεις κατι τετοιο ή καποιο μονό αν το πισω τζαμι ειναι κολλημενο και σταθερο. αν googlαρεις θα πετυχεις κι αλλα , αλλα καλο ειναι να ρωτησεις και να δεις απο κοντα αν σου κανει η οχι... επισης ισως κανεις και δουλεια με καποιο πλαστικο καναλι καλωδιων.. αν βρεις στενο. Γενικα οτιδηποτε σε Π "πι" , καναλι / οδηγο βρεις σε πλαστικο ή ανοξειδωτο , μπορει να σου κανει την δουλεια. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ και πάλι παρά πολύ... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το αποφάσισα. Θα κάνω ένα καπάκι με δυο κομμάτια, το ένα μικρότερο από το άλλο ενωμένα με μεντεσεδακια . Απλά θέλω την βοήθεια σας λιγάκι ακόμα. Επειδή τα χέρια μου δεν πιάνουν πολύ θα πάω σε έναν που κάνει τζάμια να μου το φτιάξει. Πως να το στηρίξω όμως στο ενυδρείο.*Χωρίς να χρησιμοποιήσω όμως σιλικόνη ή κόλλα. Δεν μπορώ για κανέναν λόγο να βρω γωνιές εδώ στην Ελλάδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πρότεινα να φτιάξεις με πλέξιγκλας. Επάνω μπορείς εύκολα να στηρίξεις λάμπες (αν το μήκος δεν είναι πολύ μεγάλο) ή ταινία λεντ.
Πάνε πίσω από την ΧΑΝΘ (Διαλέττη 7 αν θυμάμαι καλά τον αριθμό) να σου κόψουν τα κομμάτια που θέλεις στο χρώμα που θέλεις και πιθανά να έχουν και μεντεσεδάκια. Αν τους βιδώσεις και από μια ανοξείδωτη ή πλαστική γωνιούλα (πχ https://gardengallery.gr/product/%ce...ce%bd%ce%bf-1/ ) δεξια-αριστερά, θα κάθετε πάνω στο γυαλί χωρίς να κάνεις κολλήσεις. Να και στηρίγματα https://www.greenaqua.gr/exoplismos/...fit-8mm-detail Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 06-05-20 στις 19:30 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι μήκος έχει το ενυδρείο? Πλεξι υπάρχει σε διάφορα πάχη.
|
|
|||
|
|||
![]()
49.5 x 29.7
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY καπάκι ενυδρείου | pantel78 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 06-02-16 22:52 |
Καπάκι ενυδρείου | george1995 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-08-10 16:14 |
Καπάκι ενυδρείου! | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-11-07 18:21 |
Καπάκι ενυδρείου | sexygirl01 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-10-07 08:51 |
Καπάκι ενυδρείου. | GC | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 08-06-04 20:19 |