|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρελαβα προχθες τα φυτα και το υποστρωμα της τροπικα.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως κατα την διαρκεια του στησιματος δεν εχω βγαλει καμια φωτογραφια να σας δειξω, οποτε θα δειτε το scape ολοκληρωμενο.
Να πω οτι δεν ειναι κατι πολυ ιδιαιτερο, δεν ειναι για διαγωνισμο, αλλα ηθελα να καιρο να δοκιμασω το συγκεκριμενο στυλ. Η ιδεα ειναι η εξης. Ολο το ενυδρειο κατα μηκος ενα slope δηλαδη ενας λοφος απο την πλατη προς τα μπροστα με μεγαλη κλιση. ![]() ![]() ![]() ![]() Επιτηδες εχουν μπει μονο τα βασικα σημεια του hardscape και οχι μικροτερες πετρες για λεπτομερειες γιατι στη συνεχεια με τα φυτα θα καλυφθουν ετσι κ αλλιως. Για την κλιση οι πετρες πατανε πανω σε αφρολεξ και για να κρατησω την μεγαλη κλιση χρησιμοποιω πολλα μικρα κομματια απο πλαστικο για στηριγματα. Ακομα και τα κουπακια απο τα φυτα τα εχω κοψει και τα εχω χρησιμοποιησει να κρατανε το υποστρωμα στη θεση του . |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία φαίνεται.. περιμένουμε την συνέχεια!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο δειχνει,που να το ολοκληρωσεις ! θα ειναι μαγικο. Αναμενουμε την συνεχεια .
Αντε να μπουμε και μεις στην πριζα να ενεργοποιησουμε ξανα το ενυδρειο μας!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Μπαμπη, ασιγουρευτος
![]() ![]() Περιμενω πιο συνθετη δημιουργια εδω!!Το προηγουμενο να σου πω την αληθεια ναι μεν ωραιο αλλα πολυ απλο το εβρισκα και την περιμενα την αλλαγη ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή συνέχεια .....αν και είναι προδιαγεγραμμένη.
Αναμένουμε νεώτερες ενημερώσεις.
|
||||
|
||||
![]()
Να στε καλα παιδια. και εγω δεν βλεπω την ωρα να αρχιζει να παιρνει μορφη.
Θεμη θα ειναι πιο συνθετο σιγουρα! Καποιος το ματιαξε προχθες ομως και σφουγγαριζα στις 3 το βραδυ.! Στο σημειο που εχω το φιλτρο ειναι ισα ισα στο υψος και ειχε σπασει/διπλωσει το λαστιχο χωρις να το καταλαβω. Δημιουργησε πιεση μαλλον και εφυγε το λαστιχο απο τα βανακια που του εχω. ![]() πρεπει να αλλαξω και λαστιχα! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παμε γι' αλλα... | Konstantin79 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 24-12-12 01:18 |
παμε για 2ο... | karterhs | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 25-05-12 16:40 |
Πω πω .... πανε τα Chromis μου .... | jimmis1974 | Mη Reefsafe | 0 | 16-12-11 14:36 |
παμε παλι. DIY φωτα με μικρο budget + moonlight | Singha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 02-06-10 19:27 |