|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τα σαλιγκάρια μου μάλλον είναι Ramshorn . Συμφωνώ ότι είναι μέρος του οικοσυστήματος , σε αυτή την φάση όμως είναι επικίνδυνα για το οικοσύστημα . Έφαγαν όλα τα μαλακά φυτά και σε λίγο καιρό θα αρχίσω να έχω άλγες λόγω της έλλειψής τους. Επίσης κάνουν την αντλία να δυσλειτουργεί καθώς αρκετά μικρά "αλέθονται" από την φτερωτή της αντλίας και τα υπολείμματά τους σφηνώνουν στον άξονα και τον μαγνήτη κάνοντας την περιστροφή της αντλίας δύσκολη. https://ibb.co/2WPYzg8
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο Διατομικης Γης για διαχείριση παρασίτων ICH/Velvet κλπ | Mateo | Μεσογειακό | 0 | 27-08-19 12:41 |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
Συμβουλές και ιδέες για νέο ενυδρείο με χρυσόψαρα | neos | Χρυσόψαρα | 9 | 23-03-09 07:31 |
Συμβουλές και ιδέες για 60 lt φυτεμένο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 21-10-08 13:17 |
Νέο Ενυδρείο υπό κατασκευή - Ζητούνται ιδέες & συμβουλές | szcs | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 12-10-08 21:33 |