|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι.. ναι είναι η εντελώς πρώτο.. πριν 1,5 μήνα δεν είχα καμία επαφή με το θέμα.. είδα σε ένα μαγαζι ένα στημένο και μου άρεσε.. Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Να σου πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί λίγο φιλαράκι.. πολλά διαβάζω αλλά ουσιαστικά βλέπω και κόσμο με ψάρια που υποθετικά δεν ταιριάζουν να είναι μια χαρά και πολλά χρόνια.. δεν θα ήθελα να έχουν πρόβλημα αλλά ούτε θελω να γίνω υπερβολικός.. θα προσπαθήσω να τους παρέχω την καλύτερη φροντίδα και βλέπουμε.. αρκεί να μην έχω επιθετικότητα.. το μέγεθος θα το τακτοποιήσω μόλις χρειαστεί να αλλάξουν ενυδρείο.. το νερό το μετράω αρκετά συχνά και βγάζει ακριβως της μετρήσεις που ανεβασα φωτό.. αν πιστεύετε πως για κάποιο ψάρι είναι πολύ ανθυγιεινό θα ήθελα να μου το πείτε.. τους βάζω βιταμίνες και βακτήρια κάθε βδομάδα.. και αλλαγές 20% κάθε βδομάδα με νερό ίδιας θερμοκρασίας 2 μερες και ήδη με βακτήρια.. ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Foccacia : 16-04-19 στις 14:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά οι μετρήσεις είναι ανησυχητικές. Διάβασες και κατανόησες τον κύκλο του αζώτου; Τεστ αμμωνίας δεν έχεις κάνει, έτσι; πως έστρωσες το ενυδρείο; 0 nο2 και 0 no3 μυρίζει αμμωνία..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όντως είναι περίεργο, αλλα αυτα τα τεστ δν ειναι καθόλου αξιόπιστα.. Πολύ καλη αρχή κατα τα άλλα , άσχετα απο τα λάθη στην ψαροσύνθεση όπως όλοι μας νομίζω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλη αρχη κ απο μενα φιλε μου,κατι μου λεει οτι θα τα πας μια χαρά !!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | MIKE2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 23-10-17 15:40 |
Αρχάριος | καλατζος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 111 | 04-10-17 07:59 |
Αρχάριος | poltre | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 78 | 24-05-15 16:41 |
Αρχάριος | Pavlik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-06-13 22:20 |
Αρχάριος | mpampis81 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 24-01-13 23:22 |