|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
H λίμνη (δυστυχώς) έχει ήδη φτιαχτεί όπως είπα στο πρώτο μου πόστ.
Αυτό σημαίνει ότι με το υπάρχον στήσιμο θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Τα λίτρα είναι περίπου 460 για τα φίλτρα και 6500-7500 λίμνη. Η σκέψη είναι τα υλικά να μπουν ανά ομάδες σε καφάσια και να βγαίνουν ανά καφάσι για πλύσιμο. Οι βούρτσες θα μπουν ξεχωριστά βέβαια (όχι σε καφάσι). Επίσης σκέφτομαι πέραν των σωληνώσεων που "φέρνουν" νερό στο χώρο των φίλτρων να γίνει κάτι σαν υπερχείλιση από τη λίμνη προς το φίλτρο οπότε ακόμα και αν βουλώσουν τα σφουγάρια χαμηλά να υπάρχει και μια "εναλλακτική" διαδρομή για το νερό προς τις αντλίες που θα βρίσκεται στο τέλος των φίλτρων. Δεν ξέρω αν το περιέγραψα αρκετά καλά ώστε να είμαι κατανοητός.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίμνη για τα Koi μου ! | Artemisia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 203 | 07-05-20 14:54 |
Νέα λίμνη | SweepingFish | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 13-03-19 23:51 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |