|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αποφασισα να κανω ενα χοντρο ξεκαθαρισμα τελικα και να κρατησω μονο συγκεκριμενα ειδη και κυριως καθαρα! Ειμαι σιγουρη για τα maingano, τα acei, τα socolofi και τα auratus μου(τα οποια θα φυγουν), αλλα επειδη το μαγαζι που αγορασα τα πρωτα μου ειναι αμφιβολου ποιοτητας, θα ηθελα αν μπορει καποιος και αναγνωριζει τα ειδη να μου πει τι ειναι τα πορτοκαλι, τα μωβ με καθετες ριγες και τα κιτρινα που υποτιθεται αγορασα για labidos. Γνωριζω πλεον πως μπορει να ειναι υβριδια. Οποτε ζηταω τα φωτα σας και ευχαριστω προκαταβολικα! Ανεβαζω φωτο(μεσω του Χρηστου).
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις για Αφρικάνικο. | tkalamat | Malawi | 137 | 13-05-19 07:02 |
Πρόβλημα με φυτά σε Αφρικάνικο. | Λάμπρος.Τ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 12 | 01-04-16 12:33 |
Kuhli loach σε αφρικάνικο;; | \/ag | Tanganyika | 9 | 07-03-11 10:59 |
Συμβουλές για νέο αφρικάνικο!! | tsoum | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 38 | 29-11-10 01:29 |
200 λιτρα αφρικάνικο | agnos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 01-03-10 05:19 |