|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε μου έχουμε κανένα νεότερο?
Εγω πηγα για παγιδες σημερα είχε μικρά κύματα, κλασικα 2 thalassoma pavo μεγαλουτσικα μπηκαν και τα αφησα αμέσως, και επιτελους επιασα τον ανεμογοβιο που τριγύριζε εδω και 2 μηνες και δεν έμπαινε μέσα https://youtu.be/HMq6ZevGvAM Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λογω φορτου ερεπε να αναβαλλω για την ωρα.... Παρολα αυτα φτιαχνω μπατζετ για το προτζεκτ και προχωρω με το μικρο Οι γοβιοι εχουν αλλαξει σχεδον τα παντα....Εφεραν τα πανω κατω στην αμμο,κουνουν τα κοχυλια,αλλα εχει γινει πολυ φυσικο... τοσο που δεν θα μπορουσα να το φτιαξω... αλλωστε τα ψαρια ειναι φυση |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο η συνεχεια...
Ο ανεμογοβιος μου τα εχει κανει και μενα το ιδιο.. σκαβει κατω απο τους βραχους και ολοι εχουν χαμηλωσει 2-3 εκ τουλαχιστον προς τα κατω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 Λιτρα μεσογειακό | manolischania | Μεσογειακό | 101 | 27-06-12 22:32 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |